Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bile-, cover- ja tribuuttikokoonpanot

Täältä löydät tämän alueen bile-, cover-, tribuutti- ja erilaiset teemakokoonpanot; mm. vuosikymmeniin, koti- tai ulkomaiseen musiikkiin painottuvat. Trubaduureista duoihin ja trioista bändeihin puhallinsektioineen.

Mikko "Tökä" Töyssy uusin tähti MTV3 -kanavan "Putous" -ohjelmassa!

Duo Töyssy & Tervaniemi
Mikko " Tökä" Töyssy

Kun tarvitset ylivertaista viihdyttämistä tilaisuuteesi, niin tästä se löytyy!

Duo Töyssy & Tervaniemi on kahden loistavan muusikon yhteisesiintyminen joka hakee vertaistaan Suomen tähtitaivaan alla.

Monipuoliset kappalevalinnat, taitava musisointi, huumorin höystämät laulut ja jumalainen lauluääni sekä esiintyminen ja tapa ottaa
yleisönsä ovat suorastaan käsittämättömän loistavia!

Mikko Töyssy "Tökä" on todella mainio ja erinomaisen huumorintajun omaava mies tunnetaan poikana eli jokakeväisin rakastettuna Kanada-maljana tv2:sen Villi Kortti ohjelmassa ja seuraava aluevaltaus on tammikuussa MTV3 kanavalla alkava koko perheen ohjelma "Putous".

Duo Töyssy & Tervaniemi on yrityksille ja tapahtumajärjestäjille kun halutaan tilaisuuksissa tarjota parasta viihdykettä asiakkaille.

- Yritys- ja urheilutapahtumat

- Gaalat ja yksityistilaisuudet

- Myös tapahtumajuonnot

Bilebändi Action Men

Monipuolinen ja vauhdikas bilebändi saa parhaat juhlat aikaiseksi tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Kotimaiset klassikot, uusimmat hitit ja parhaimmat popit löytävät tiensä niin hienoimpiin yritystilaisuuksiin kuin yksityistilaisuksiinkin ravintoloita unohtamatta.

Kokoonpano: Solisti Valtteri Aaltonen, muu kokoonpano rakennetaan aina huippumuusikoista tilauksen mukaisesti. Mm. toisena naissolistina Jennika Vikman

-Huikean muuntautumiskykyinen
- Superhauska ilta, ihania iloiset esiintyjät!

- Trio

- Bändi

Joni Valkeejärvi

Niin tuoreet kuin vanhatkin klassikot sekä ulkolaisista ettäsuomenkielisistä biiseistä löytyvät tämän huipputrubaduurin ohjelmistosta kun hän villitsee yleisöään viihtymään soittaessaan ns. perkussiivisella tyylillä akustista kitaraansa.


Tämä on todellinen yhden miehen bilebändi!

- 5 tähden esiintyjä!

- Jengi aivan fiiliksissä, mahtava ilta!

- TODELLAKIN tilataan uudelleen!

- Trubaduuri

Valtteri Aaltonen

Vauhdikasta ja hyväntuulista bilesettiä duona, triona tai isommalla bändillä. Repertuaari on laaja päivän hiteistä kasari- tai manserockbiiseihin aina tarpeen mukaan. Pääasiassa suomenkielistä, mutta myös parhaita popbiisejä englanniksi.

Kokoonpano rakentuu aina tilauksen mukaan.

- Oli varmaan hauskin ilta koskaan! Valtteri on niin sympaattinen, tätä lisää!

- Oli ensimmäinen, mutta ei taatusti viimeinen kerta kun tämä mies on meidän firman bileissä esiintymässä. Todella hyvä.

- Juu, Valtteri otetaan kyllä joka vuosi. Saa yleisön niin hyvin fiiliksiin.

Clipper

Kajaanilainen bilebändi, jolla on monipuolinen ohjelmisto.

Poppia, iskelmää, finnhitsejä, suomidiskoa ja rokkia. Musaa monenlaiseen menoon vaikkapa näitä biisejä: Autiosaari, I will stay, Ja rokki soi, Sata kesää, tuhat yötä, Tuolta saapuu Charlie Brown, Miks ei, Huone 105, Tinakenkätyttö...

Tunnettuja hittejä vuosien varrelta!

  • Airi Lastuvirta - laulu
  • Jani Kauppinen - kitara
  • Jari Rajala - kitara ja laulu
  • Mikael Vernica - rummut
  • Tuomo Lastuvirta - basso

Oma PA mukana!

Luca Sturniolo

LucaSturniolo - jumalainen ääni kovaa ja korkealta!

Suomeen 2004 muuttanut Luca Sturniolo on italialainen laulaja, muusikko ja säveltäjä. Hän keikkailee ympäri Suomen trubaduurina tai tarvittaessa isommankin kokoonpanon kanssa.

Luca laulaa kovaa ja korkealta ja saa yleisönsä villiintymään jumalaisella äänellään. Suorastaan hengästyttävän pitkään englanninkieliseen settilistaan kuuluu mm. Elvis, Janis Joplin, Queen, AC/DC, Bon Jovi, Rolling Stones, CCR,
Deep Purple, Guns ´n´roses ja kymmenet muut maailman parhaimmat kokoonpanot tai artistien tuotannot.

90´s Fin Cover Boyz & Gilz

UUTTA SUOMESSA! Mä oon sun Romeo mä..Odota miksi karkuun juoksit.. Olet erittäin hyvä… Ensimmäinen aito Suomi Ysäri Disco Cover Bändi 90s Fin Cover Boyz & Girlz tekee kovaa nousua parhaiden suomalaisten cover bändien joukkoon! Keikkasetti sisältää legendaa-risia hittejä: Mascara, Ultra Bra, Aikakone, Hausmylly, Raptori, MC NIKKE.T Movetron, Puolikuu, Yö-Yhtyettä yms. ja biisit on päivitetty 2000-luvun soundimaailmaan! Bändin kaikki jäsenet ovat alan rautaisia 90-luvun konkareita ja ja tuttuja eri kokoonpanoista: Mira Hillberg: Mira /Tiina Lohikoski: Mira /Jp Styrman: Dj Konnat,101 /Tuomas"Gary"Keskinen: Negative, Ancara, Technocolors.

Ainutlaatuinen ja ikimuistoinen aikamatka takaisin kultaiselle 90-luvulle läpileikkauksella suosituimmista Suomi Ysäri disco- ja pop-hiteistä! Luvassa on takuutykitystä ja BILEET joista puhutaan vielä pitkään!