Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Blues, bluesrock, country, reggae, irkkumusiikki ja rautalanka

Länsi-Suomen alueelle tilattavissa olevat blues, bluesrock, country, reggae, irkkumusiikki ja rautalanka kokoonpanot.

Vintage Duo

Vintage Duo soittelee klassikko rokkia ja omia kappaleitaan, kahden akustisen kitaran ja laulun kera. Tunnelmallista musiikkia joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Mm. The Beatles, Elvis, Johnny Cash, Dolly
Parton tuotantoa.

Nancy Tinkerbella & Big Bad Bear

Tinkerbella on upean tunteikkaasta tulkinnastaan tunnettu siro keijukais- laulaja-lauluntekijä. Hänen äänestään löytyy säröä, synkempien vesien bluesia, salaperäistä jazzahtavuutta ja korun kaunista maalaisromantiikkaa. Tinkerbella on tullut koko kansalle tutuksi rohkeana nuorena naisena, joka tavoittelee unelmiaan haasteistaan huolimatta.

Tinkerbellan aktiivisin ja tunnetuin yhtye on Tinkerbella & Big Bad Bear. Tämä juurimusiikin eri tyylejä sekoitteleva yhtye on saanut huomiota, sekä radiosoittoa ympäri maailmaa. Bändin ohjelmistosta löytyy niin omaa, kuin lainattua. Mm. sydäntäsärkevän kaunis Bluegrass tulkinta Dolly Partonin Jolene biisistä. Bändin musiikista löytyy kuitenkin myös vastapainona kauniille balladeille rouheaa jopa punkimpaa blues-tulkintaa. Big bad bear bändi koostuu kokeneista soittajista , jotka johdattavat kuulijansa takaisin villinlännen tunnelmaan.

Tule, näe ja koe itse!