Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssiohjelmistot ja -kokoonpanot, drag showt, burleski

Erilaiset tanssikokoonpanot ja -ryhmät, drag showt, burleski esiintyjät ja esitykset Pohjois-Suomi.

Luka Tienhaara Drag Show

Luka Tienhaara on Suomen nuorin keikkaileva drag-artisti.

Ohjelmistot pitävät sisällään erilaisia n. 20-30 minuutin mittaista drag-showta, joihin kuuluu pääosin nuoria nykypäivän artisteja, unohtamatta kuitenkaan vanhoja legendoja, kuten Paula Koivuniemi, Tina Turner, Cher ja Madonna. Nuoremmalle yleisölle tämän päivän artisteista varsinkin Nelli Matula, Evelina, Alma ja Tuure Boelius painuvat mieleen. Ohjelmistoissa siis eturivin tähtiartistit niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Luka on keikkaillut jo vuodesta 2015 lähtien ja hänestä pidetään erittäin paljon. Lukalla on kokemusta sekä julkista esiintymisistä, erilaisista talent -kilpailuista tv:ssä, että yritys- ja yksityistilaisuuksista. Show on saanut myös hyviä arvosteluja. Luka Tienhaara Drag Show nostaa tunnelman kattoon!

Lukalla on menossa mukana vahvat taustajoukot, joten esiintyminen laajemmallekin sektorilla Suomen alueella onnistuu.

Henriikka Roo

Henriikan sulava ja salonkikelpoinen tyyli painovoimaa uhmaavalla show:lla on hurmannut kisa-areenoilla ja esiintymislavoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Uutuutena nyt myös flying pole, tankotanssia lentävällä tangolla.

Setit voivat rakentua esim. 1 tai 2 erillisestä tankotanssiesityksestä, standup-maisen hauskasta haastattelusta. Tankotanssin pika-alkeet jollekkin "osallistujalle" osana ohjelmaa,
leikkimielisestä tankotanssikilpailusta (voidaan mitata mm. tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja!) sekä Meet&Greet&Pole -tapaamiset eli vieraat voivat tulla myös itse kokeilemaan tangossa roikkumista tai ottamaan kaverikuvaa yhdessä Henriikan kanssa.

Tankotanssishowt useissa eri elementeissä (Vaikka nosturin varassa) yksityistilaisuuksista vaikkapa kauppakeskustapahtumiin, kilpavalmennus ja workshopit, Juonnot ja pr, tuotelanseeraukset.

Otsikko

Otsikko