Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssiohjelmistot ja -kokoonpanot, drag showt, burleski

Erilaiset tanssikokoonpanot ja -ryhmät, drag showt, burleski esiintyjät ja esitykset Pohjois-Suomi.

Henna & Sofia Retro Show

Suomen ainoa tv:stä tuttu tanssiduo tekee paluun uudellaseksikkäällä ja ennennäkemättömällä Retro Showlla, joka on vauhdikas ja energinenshow täynnä 90-luvun tykitystä, todellinen ysärishow!!

Show’ssa on mukana myös useita tunnettuja hittejä artisteilta, joiden taustalta Henna&Sofia on tullut tutuiksi, kuten Dr.Alban,Sash, Culture Beat, Paradisio, Daze, La Bouche..

Kesto n. 30min ja tarvittaessa Henna & Sofia voivat myös juontaa tai vetää kilpailuja ohjelman mukaan.

Taustatanssijoiksi eri DJ:lle tai esiintyjille, omana ohjelmanumeronaan tilaisuuksissa ja tapahtumissa, juonnot, polttarit, pikkujoulut yms.

Henriikka Roo

Henriikan sulava ja salonkikelpoinen tyyli painovoimaa uhmaavalla show:lla on hurmannut kisa-areenoilla ja esiintymislavoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Uutuutena nyt myös flying pole, tankotanssia lentävällä tangolla.

Setit voivat rakentua esim. 1 tai 2 erillisestä tankotanssiesityksestä, standup-maisen hauskasta haastattelusta. Tankotanssin pika-alkeet jollekkin "osallistujalle" osana ohjelmaa,
leikkimielisestä tankotanssikilpailusta (voidaan mitata mm. tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja!) sekä Meet&Greet&Pole -tapaamiset eli vieraat voivat tulla myös itse kokeilemaan tangossa roikkumista tai ottamaan kaverikuvaa yhdessä Henriikan kanssa.

Tankotanssishowt useissa eri elementeissä (Vaikka nosturin varassa) yksityistilaisuuksista vaikkapa kauppakeskustapahtumiin, kilpavalmennus ja workshopit, Juonnot ja pr, tuotelanseeraukset.

Otsikko

Otsikko