Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lastenesiintyjät ja -ohjelmat

Lastenesiintyjät, lasten liikunnalliset tai toiminnalliset ohjelmat,
satuhahmot, taikuus, ilmapalloeläimet, kasvomaalaus, glittertatuoinnit,
pellehahmot, sirkus ym. lapsille soveltuvat ohjelmat Keski-Suomi

Minttu-Kissa ja Pietari Varis

Lasten omalta juutuubi -kanavalta tutut ja Pulputinpannussakin Pikku-Kakkosessa vaikuttanut Minttu-Kissa laulaa, leikkii ja seikkailee yhdessä Pietari Variksen kanssa. Kokoonpano esittää n. 2 x 15-20 min setit ihastuttavia ja hauskasti liikuttavia lastenlauluja akustisesti, taustanauhojen kera tai eläimiä täynnä olevalla orkesterilla.

Minttu-Kissa myös vierailee lastentapahtumissa yksin leikkimässä, leikittämässä ja halaamassa osallistujia.

- Aivan ihastuttava!

- Kertakaikkisen taitavia ja ihanat kappaleet! Tykkäsin kun hahmottulivat esitysten välissä tapaamaan ja leikkimään lasten kanssa.

- Ihanan halittavia ja lähestyttäviä <3

Taikuri Roope

Taikuri Roope kiertää ympäri Suomea taikomassa naurua ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisille. Vuorovaikutteinen esitys hämmästyttää värikkäällä, visuaalisella taikuudella.

Katoilevia tavaroita, itsestään leijuvia pöytiä – mitä merkillistä?

Taikashow soveltuu erinomaisesti päiväkoteihin ja kouluihin, kirjastoihin, koko perheen tapahtumiin sekä esimerkiksi kauppakeskuksiin. Taikuus toimii siellä, missä tarvitaan viihdyttävää ohjelmaa lapsille ja aikuisille.

Taikashown pituus on yleensä noin 30–60 minuuttia. Kesto on kuitenkin aina räätälöitävissä yleisön ja tilaisuuden mukaan.

Koulut, päiväkodit, tapahtumat

Kasvomaalaus, taikuri, glittertatuoinnit, kuvausseinät...

Monipuoliset lastenohjelmat; kasvomaalaus, glittertatuoinnit, hattara- ja popcornjuhlat, polaroid vieraskirja, luvkuvaus, taikurihahmot ja kuvausseinät. Ihanan halittavat ja lämminhenkiset satuhahmot kaikkiin tilaisuuksiin yksityisistä syntymäpäiväjuhlista kauppakeskuksiin, lastentapahtumiin ja päiväkoteihin sekä kouluihin.

- Ihanan sympaattinen ja luonnonläheinen!

- Suloisen aito, lapset tykästyivät tosi paljon!

- Ohjelmaa tuli kyllä koko rahan edestä.

Supersankarihahmot

Lasten liikunnalliset oheistapahtumat sankarihahmoin.

Aktiivinen ja innostava Super-Sam muuntautuu lasten suosikkihahmoiksi ja saa niin lapset kuin aikuisetkin liikkumaan aktiivisesti. Erilaiset pelit, leikit, seikkailuradat, seikkailupassit ja musiikilliset toiminnot lastentapahtumissa, synttäreillä, häissä tai vaikkapa polttareissa.

Ohjelmistot on räätälöitävissä tilaisuuden mukaan.

- Positiivinen ja innostava, lopulta kaikki lapset lähti mukaan liikkumaan! Loistava esiintyjä erilaisiin lastentapahtumiin.