Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lastenesiintyjät ja -ohjelmat

Lastenesiintyjät, lasten liikunnalliset tai toiminnalliset ohjelmat, satuhahmot, taikuus, ilmapalloeläimet, kasvomaalaus, glittertatuoinnit, pellehahmot, sirkus ym. lapsille soveltuvat ohjelmat Pohjois-Suomi

Taikuri Roope

Taikuri Roope kiertää ympäri Suomea taikomassa naurua ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisille. Vuorovaikutteinen esitys hämmästyttää värikkäällä, visuaalisella taikuudella.

Katoilevia tavaroita, itsestään leijuvia pöytiä – mitä merkillistä?

Taikashow soveltuu erinomaisesti päiväkoteihin ja kouluihin, kirjastoihin, koko perheen tapahtumiin sekä esimerkiksi kauppakeskuksiin. Taikuus toimii siellä, missä tarvitaan viihdyttävää ohjelmaa lapsille ja aikuisille.

Taikashown pituus on yleensä noin 30–60 minuuttia. Kesto on kuitenkin aina räätälöitävissä yleisön ja tilaisuuden mukaan.

Koulut, päiväkodit, tapahtumat

Minttu-Kissa ja Pietari Varis

Lasten omalta juutuubi -kanavalta tutut ja Pulputinpannussakin Pikku-Kakkosessa vaikuttanut Minttu-Kissa laulaa, leikkii ja seikkailee yhdessä Pietari Variksen kanssa. Kokoonpano esittää n. 2 x 15-20 min
setit ihastuttavia ja hauskasti liikuttavia lastenlauluja akustisesti, taustanauhojen kera tai eläimiä täynnä olevalla orkesterilla.

Minttu-Kissa myös vierailee lastentapahtumissa yksin leikkimässä, leikittämässä ja halaamassa osallistujia.

- Aivan ihastuttava!

- Kertakaikkisen taitavia ja ihanat kappaleet! Tykkäsin kun hahmot tulivat esitysten välissä tapaamaan ja leikkimään lasten kanssa.

- Ihanan halittavia ja lähestyttäviä <3

Minttu-Kissa ja Pietari Varis asustavat Tampereen seudulla, mutta he mielellään tulevat myös Lappiin esiintymään jos tiedossa on sielläuseampi esiintyminen tai tapahtuma peräkkäin.

Otsikko

Otsikko