KÄRTSY HATAKKA DUO

Kärtsy Hatakka Duo

KÄRTSY HATAKKA DUO FOR SALE
Kärtsy Hatakka tunnetaan Waltari-yhtyeensä keulahahmona ja on yksi Suomen tunnetuimpia raskaan musiikin edustajiamme maailmalla. Kärtsyn käsialaa ovat myös mm. huikeat Max Payne-sävellykset. Hänen persoonallinen ja räiskyvä olemuksensa sekä lämmin lähestyminen kuuljoitaan kohtaan antaa miehelle poikkeuksellisen auran ja karisman.

Kärtsy on jo vuosia tehnyt myös uraa trubaduuritaiteilijana kierrellen Suomea ristiin rastiin kitaran sekä pianon kanssa, instrumenttia setin aikana vaihdellen. Duokeikoilla nyt on mukana Waltarin alkuperäisrumpali Sale, jonka mukanaolo luo isomman vaihteen settiin.

Setin repertuaari ei ole kopio edellisen viikon trubaduurilta vaan on hyvin Kärtsyn näköistä "ei perinteistä Hotel Califonia –osastoa". Puolet koostuu cover-kappaleista (tilatessaan saa myös kokonaisen cover-illan) ja puolet artistin originaaleista (Waltari, Kärtsy, Maunula-levy).

Covereiden pääpaino on 1990 -2010 -luvun hiteissä (Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Blur, Linkin Park, Ed Sheeran, Adele). Klassikoita ei kuitenkaan kokonaan unohdeta (Led Zeppelin, Queen, Bowie ja Beatles).
Sovittaessa myös Kärtsyn pianoinstrumentaalisetti on tilattavissa varttuneempaan ja juhlallisempaan makuun. Tämä pianomusiikkisetti koostuu lähinnä 1940-80 luvun ikivihreistä ja popiskelmistä.

 

Esiintyjä klubeille ja ravintoloihin, yksityistilaisuuksiin ja yritystilaisuuksiin