Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pr, juontajat, kuuluttajat, kouluttajat, luennoitsijat

Pr-henkilöt, juontajat, kuuluttajat, kouluttajat, esitelmöitsijät, luennoitsijat, puhujat ja tuotelanseeraajat Etelä-Suomessa.

Helena Pöllänen

Viestinnän ammattilaisena Helena on erinomainen valinta puhujaksi, juontajaksi tai vaikkapa PR-henkilöksi.

Myös esiintymistaidon koulutuksia!

 

Kimmo Hoivassilta

Kimmo on juontajana/ kuuluttajana miellyttävä ja asialinjainen sekä tehtäviinsä hyvin paneutuva sekä erittäin ammattitaitoinen. Kimmo soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin; urheilusta musiikkiin tai gaalajuhlista messutilaisuuksiin.

 

Johannes Malkamäki

Johannes on erinomainen erilaisissa juontotehtävissä vahvoin ammattilaisen ottein viihdyttävällä ja tyylikkäällä, lämminhenkisellä tyylillään. Hänen juonnoissaan saattaa tarvittaessa vilahdella jännittäviä ja yllättäviä taianomaisia tilanteita ja ne tapahtuvat pilke silmäkulmassa hauskan charmin saattelemana.

 

Ilkka Lahti

Ilkka Lahti saa kokeneena radiojuontaja ihmiset viihtymään positiivisella rentoudellaan. Kaikki tilaisuudet luonnistuvat yritysjuhlista pikkujouluihin.

 

Jose Ahonen

Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi.

"Kuinka ajatuksia luetaan" on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä.

Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

Luennot & workshopit sovittavissa 30 min - 6 tuntia

Räätälöidyt luennot myös eri aiheista, kuten sissimarkkinointi, motivaatio, tiimihenki, luovuus.

XL Sami / Sami Huhtala

Monipuolinen viihdealan ammattilainen; koomikko, näyttelijä ja juontaja on moninkertainen painonnoston MM-voittaja sekä stand up-koomikko. Tapahtumien juonnot tyylikkäästi sekä Sami Huhtalana että ronskin hauskasti XL Samina.

 

- Tapahtumajuonnot

- Myös Duo Töyssy & Tervaniemi tai bändikokoonpanolla.

Mikko "Tökä" Töyssy

Mikko Töyssy "Tökä" on todella mainio ja erinomaisen hauskan huumorintajun omaava mies tunnetaan poikana eli jokakeväisin rakastettuna Kanada-maljana tv2:sen Villi Kortti ohjelmassa ja seuraava aluevaltaus on tammikuussa MTV3 kanavalla alkava koko perheen ohjelma "Putous".

Yrityksille, urheiluseuroille ja tapahtumajärjestäjille silloin kun halutaan tilaisuuksissa tarjota parasta viihdykettä asiakkaille.

- Yritys- ja urheilutapahtumat

- Gaalat ja yksityistilaisuudet

Mimi ja Poppis luennoi kiusaamisesta

Kiusaamisen vastaiset luennot yhdessä Poppis -koiran kanssa (silloin kun se on mahdollista). Käsitellään kiusaamisen juurisyitä positiivisella keskustelulla ilman sormella osoittamista tai syytöksiä, rakentavasti ja pyritään yhdessä löytämään keinoja siihen kuinka oppisimme aidosti huomioimaan muiden tunteet.

Workshop -työskentelyä

- Jäin miettimään niitä asioita mitä kerroit ja se pysäytti, miten voi olla edes mahdollista?

- Kiitos että jaoit tarinasi, en ole ikinä edes ajatellut asioita noin. Respeckt!

- Kokonaisuus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan.