Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rock, suomirock, rockabilly

Rock, suomirock ja rockabilly kokoonpanot Keski-Suomi.

Jay Lewis & Daffy Duo

Todelliset suomirockin jättiläiset Jay Lewis & Daffy Terävä Duotarjoilee sekä kotimaisia että kansainvälisen rockin klassikoita ja helmiä niin omasta tuotannosta kuin osin covereinakin. Suomirockin yksi tunnetuimmista ja pidetyimmistä persoonista Jay Lewis sekä Daffy Terävä on Yö-yhtyeestä tutuksi tullut kaksikko ja saa todellakin yleisön innostumaan ja kuumenemaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

- Parasta, yksinkertaisesti kova!

- Ei kahta sanaa, tämä on rock

- Duo

- Voi tiedustella myös isompina kokoonpanoina

Mustat Enkelit / Enkelit Duo

Äijä- ja Manserokkia parhaimmillaan; reteesti omaa tuotantoa, pikkuisen Popedaa joukkoon, solistin hulvattomat puheet + iso tekniikka bändillä. Niistä syntyy todellinen rock`n roll -ilta.

Enkelit Duo kajauttaa ilmoille kitaran ja taustanauhojen säestyksellä Popedaa ja Paten soolotuotantoa solistin tarinoiden kera aidoista Mustajärven maisemista. Bändi on just niin hyvä kuin on kaljan myynti ja se on hyvä tämän duon keikoilla!

Kokoonpano: Jussi Aaltonen, Jari Nieminen, Kari Holm, Kimmo Tuomisto + vaihtuva kosketinsoittaja.

- Onko solisti jotain sukua Patelle? Kuulostaa samanlaiselta. Hauskat jutut!

- Motoristibileisiin ehdottomasti!

- Otan duon heti uudestaan kun vain saan. Tehtiin pubin myyntiennätykset!

- Duo

- Bändi

Flamin´Star

Flamin´Star on ehdottomasti Suomen ykköskokoonpano mitä tulee Elviksentuotannon esittämiseen. Ei look a like, mutta äärettömän taitava, svengaava ja rock´n roll!

- Flamin´Star kertakaikkisen oli hyvä, ehkä paras mitä olen koskaan nähnyt ja kuullut!


- Jalka alkoi vipattamaan heti ensitahdeista ja fiilis säilyi läpi keikan.

- Bändi

Kormus

Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet!

Kormus on Suomen kovin livebändi! Tämän rock and roll -trion keikoilla ei ole tylsää hetkeä. Tule, näe ja koe tulevat suomirockin klassikot!

- Mikä intensiteetti ja taito, järisyttävän kova livebändi!

- En tuntenut biisejä, mutta älyttömän hyvä ja energinen kokoonpano.

- Trio

Päättömät

Päättömät pelastaa maailman. Neljä tamperelaista jätkää soittaa suomirockia ilolla ja energialla. Ei vanhaa kulunutta manserockia eikä tylsää rap-poljentoa bassonjumputuksella. Päättömien musiikki on rehellistä ja aitoa. Musiikkia, jossa sykkii sydän mukana.

Päättömät ei synkistele vaan tarjoilee keikoilla kuulijoilleen mukaansatempaavan positiivisen kokemuksen, hillitöntä meininkiä sekä tarttuvia kertsejä.

Kokoonpano: Valentin Salo, Juho Seppänen, Valtteri Väätänen, Jere Harjunniemi

- Ihan mielettömän hienoja biisejä, todella taitavia muusikoita. Toimii!

- Päättömät on loistava kokoonpano. Tästä tulee vielä yksi Suomirockin ja -popin ikoni.

-Bändi

- Mahdollisuus laajentaa torvisektiolla

Manserock on poikaa!

Vuosikymmenen alussa kaksi tämän päivän Manserock bändiä (Mustat Enkelit + Hauli Bros) löivät hynttyyt yhteen ja syntyi legendaarinen "Manserock on poikaa!" kiertue.

Nyt vuosikymmentä myöhemmin tuolle samalle hulvattomalle rokkenroll-ilottelulle on vieläkin kysyntää. Se on aitoa, se on poppia, se on rokkia ja ennen kaikkea se on kahden bändin omat keikat + lopun yhteisesiintymiset vauhdikkaine rock´ n roll vetoineen jossa saattaa stagella vilahdella yllättäviäkin vierailijoita.

Vintage Duo

Vintage Duo soittelee klassikko rokkia ja omia kappaleitaan, kahden akustisen kitaran ja laulun kera. Tunnelmallista musiikkia joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Mm. The Beatles, Elvis, Johnny Cash, Dolly
Parton tuotantoa.

Luca Sturniolo

Luca Sturniolo - jumalainen ääni kovaa ja korkealta!

Suomeen 2004 muuttanut Luca Sturniolo on italialainen laulaja, muusikko ja säveltäjä. Hän keikkailee ympäri Suomen trubaduurina tai tarvittaessa isommankin kokoonpanon kanssa.

Luca laulaa kovaa ja korkealta ja saa yleisönsä villiintymään jumalaisella äänellään. Suorastaan hengästyttävän pitkään englanninkieliseen settilistaan kuuluu mm. Elvis, Janis Joplin, Queen, AC/DC, Bon Jovi, Rolling Stones, CCR,
Deep Purple, Guns ´n´roses ja kymmenet muut maailman parhaimmat kokoonpanot
tai artistien tuotannot.
 

Vintage OD Rock Band

Vintage OD tekee melodista progressiivista rockmusiikkia joka tuo tuulahduksen menneiltä ajoilta.

Hyvän mielen musiikkia!

Jay Lewis

Karismaattinen, todellinen aito suomirokkari Jay Lewis heittää trubakeikoillaan sekä kotimaisia että kansainvälisen rockin klassikoita ja helmiä niin omasta tuotannosta kuin osin covereinakin.

Tämä Yö-yhtyeestäkin tutuksi tullut erittäin pidetty rokkari saa todellakin yleisön innostumaan ja kuumenemaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Viihdyttäminen onnistuu niin tapahtumissa, ravintoloissa kuin myös yksityis- ja yritystilaisuuksissakin.