Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Stand up, roast, imitaatio ja huumoriohjelmistot

Stand up, roast, imitaatio ja huumoriohjelmistot Länsi-Suomessa.

XL Sami

"Kannattaa tosiaankin tämän näköisen miehen alkaa puhumaan ensimmäisenä steroideista" itsestään leikkiä laskeva mies veistelee. Tämä nallekarhumainen mies on hervottoman hauska, sympaattinen ja huumori uppoaa loistavasti kansan syviin riveihin.

Erikseen tilattavaan roastaamiseen kuuluu tilaisuudesta valittujen henkilöiden huumoripitoinen "naljailu" ja kohdehenkilöiden valinta tapahtuuyhteistyössä tilaajan kanssa. Tekstit XL Sami räätälöi ainayksilöllisesti. Erilaisia ohjelmistokokoonpanoja löytyy useita yhdessä muiden Suomen huippukoomikoiden kera.

Ohjelmistoon kuuluu myös kokoillan ohjelmaa sisältäen stand up -illan ja päälle keikka parhaita kotimaisia biisejä mm. Klamydia, Popeda yms.

Stand up, roast, juonnot, Pari suhdeterapiaa with Marju-Nella, Cover-Duo with Tuhma-Teppo, juonnot, näytteleminen...

Helena Pöllänen

Helena Pöllänen vetää keikat läpi loistavalla energialla ja saattaa yllättää jopa itsensäkin esim. räppäämällä kesken keikan. Helena on kuvankaunis neito, mutta jutut ovat välillä kun raavaammallakin miehellä.

Stand up, (Meriittejä mm. Naurun Tasapaino, Villi Kortti, All Female Panel -jäsen) juonnot, vip-emännöinti, esiintymiskoulutus.

Tampereenkiäliset uutiset

Hönttä ja Toippari ei paljon vitsiä väännä lukiessaan Tampereenkiälisiä uutisia päivänsankarista tai juhlan kohteesta vaikkapa harjannostajaisissa tai yrityksen kesäjuhlissa vaan naama pysyy vakaastiperuslukemilla. Aiheet uutisiin löytyvät räätälöidysti juhlan kohteestaja sen lähipiiristä unohtamatta tietenkään peritamperelaisia asioita kuten mustamakkara, Tappara, Ilves ja rotvalli.

Se ainoa ja oikea uutismedia Tampereelta. Murreviihteen pioneereja jo vuodesta 1995. Vuoden paras radio-ohjelma paikallisradioiden sarjassa (Radio-Gaala).

Marju-Nella Toivonen

Ällistyttävän nerokas, omasta mielestään jopa älykäs toisinajattelija.

Marju-Nella tuo naisen ajattelun helmet esiin ja on kantaaottava, mutta ei ilkeä - ehkä hieman pirullinen. Marju-Nella löytää suorastaan
hulvattoman hauskaa huumoria kaikista asioista ympärillään ja onnistuu luomaan loistavat puitteet sekä kokoillan ohjelmistolle että kanssakoomikoilleen.

Stand up, Pari suhdeterapiaa with XL Sami

Niilo Nahari

NIILO NAHARI Suomen omalaatuisimpia nousevia koomikoita.

Niilon komiikka on korkeaoktaanista absurditeettia ja satunnaisia lantrinkeja sisältävä paukku. A must drink!

Imitaatio syntymäpäivät, polttarit, häät, ravintolat, yhdistykset, kesätapahtumat, yritysten vuosijuhlat, harjannostajaiset, työhyvinvointipäivät, pikkujoulut jne.

Imituattori

Imituattori on hyväntuulista viihdytystä kaikkiin tilaisuuksiin!

Kuopiolainen imitaattori "Imituattori" Antti
Karjalainen esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa viihdyttäen juhlaväkeä vauvasta vaariin yli 100 keikan vuosivauhdilla, ympäri Suomen.

Tyypillinen imitaatioesitys kestää noin 30-60 minuuttia, mikä sisältää niin puhe- kuin lauluimitaatioita sopivasti omalla äänellä ja stand upilla höystettynä sekä esityksen kruunaa jo tavaramerkiksi muodostunut loppulaulu, jonka Imituattori riimittelee päivänsankarin elämästä / yrityksen teemasta. Kaikki äänet tuotetaan suulla.

Hahmoja löytyy kaikenikäisille aina Röllistä Rautavaaraan sekä ajankohtaiset Antti Tuisku, Jari Sillanpää ja Kaija Koo jotka naurattavat aina. Imituattorin esiintymistyylistä pidetään erittäin paljon koska hän ottaa paljon kontaktia yleisöönsä.

Otsikko