Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Stand up, roast, imitaatio ja huumoriohjelmistot

Stand up, roast, imitaatio ja huumori -ohjelmistot Itä-Suomessa.
Stand up, roast, juonnot, Pari suhdeterapiaa with Marju-Nella, Cover-Duo with Tuhma-Teppo, näytteleminen...

XL Sami

"Kannattaa tosiaankin tämän näköisen miehen alkaa puhumaan ensimmäisenä steroideista" itsestään leikkiä laskeva mies veistelee. Tämä nallekarhumainen mies on hervottoman hauska, sympaattinen ja huumori uppoaa loistavasti kansan syviin riveihin.

Erikseen tilattavaan roastaamiseen kuuluu tilaisuudesta valittujen henkilöiden huumoripitoinen "naljailu" ja kohdehenkilöiden valinta tapahtuu yhteistyössä tilaajan kanssa. Tekstit XL Sami räätälöi aina yksilöllisesti. Erilaisia ohjelmistokokoonpanoja löytyy useita yhdessä muiden Suomen huippukoomikoiden kera.

Ohjelmistoon kuuluu myös kokoillan ohjelmaa sisältäen stand up -illan ja päälle keikka parhaita kotimaisia biisejä mm. Klamydia, Popeda yms.

Stand up, (Meriittejä mm. Naurun Tasapaino, Villi Kortti, All Female Panel -jäsen) juonnot, vip-emännöinti, esiintymiskoulutus.

Helena Pöllänen

Helena Pöllänen vetää keikat läpi loistavalla energialla ja saattaa yllättää jopa itsensäkin esim. räppäämällä kesken keikan. Helena on kuvankaunis neito, mutta jutut ovat välillä kun raavaammallakin miehellä.

Stand up, Pari suhdeterapiaa with XL Sami

Marju-Nella Toivonen

Ällistyttävän nerokas, omasta mielestään jopa älykäs toisinajattelija.

Marju-Nella tuo naisen ajattelun helmet esiin ja on kantaaottava, mutta ei ilkeä - ehkä hieman pirullinen. Marju-Nella löytää suorastaan
hulvattoman hauskaa huumoria kaikista asioista ympärillään ja onnistuu luomaan loistavat puitteet sekä kokoillan ohjelmistolle että
kanssakoomikoilleen.

Imitaatio syntymäpäivät, polttarit, häät, ravintolat, yhdistykset, kesätapahtumat, yritysten vuosijuhlat, harjannostajaiset, työhyvinvointipäivät, pikkujoulut jne.

Imituattori

Imituattori on hyväntuulista viihdytystä kaikkiin tilaisuuksiin!

Kuopiolainen imitaattori "Imituattori" Antti
Karjalainen esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa viihdyttäen juhlaväkeä vauvasta vaariin yli 100 keikan vuosivauhdilla, ympäri Suomen.

Tyypillinen imitaatioesitys kestää noin 30-60 minuuttia, mikä sisältää niin puhe- kuin lauluimitaatioita sopivasti omalla äänellä ja stand upilla höystettynä sekä esityksen kruunaa jo tavaramerkiksi muodostunut loppulaulu, jonka Imituattori riimittelee päivänsankarin elämästä / yrityksen teemasta. Kaikki äänet tuotetaan suulla.

Hahmoja löytyy kaikenikäisille aina Röllistä Rautavaaraan sekä ajankohtaiset Antti Tuisku, Jari Sillanpää ja Kaija Koo jotka naurattavat aina. Imituattorin esiintymistyylistä pidetään erittäin paljon koska hän ottaa paljon kontaktia yleisöönsä.

Otsikko

Otsikko