Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Esiintyjät info - tietoa liittymisestä

Onko sinulla bändi tai kuoro? Oletko tanssija tai stand up-koomikko? Lausutko runoja tai mahdollisesti omaat muita hienoja taitoja joita haluat tarjota tapahtumiin, ravintoloihin tai yrityksille, yhdistyksille ja yksityistilaisuuksiin? Haluatko esiintyä ja saada keikkoja mutta on vaikea saada omaa esitystä, kokoonpanoa, taidetta esille?

Tämä on vastaus kaikille esiintyjille taidemuodosta tai genrestä (*lue rajoitukset alta) riippumatta - kiinteällä vuosimaksulla saat oman ohjelmistosi esille vuodeksi ja osallistut tarjouspyyntöihin asiakkaiden toiveiden mukaan! Tarjoushinta vain 55€ vuosi/ kokoonpano sis. alv 24% (Norm. 75€). Hinta sisältää vuoden 2020 + 2021 näkyvyyden ja sijainnin sivustolla.


Vuosimaksulla saat esityksesi (palvelutuotteen) näkyviin yhdelle alueelle yhteen kategoriaan. Lisäalueet ja -kategoriat 10 €/ vuosi.


Helppoa - valitse ensin haluatko peruspaketin vai siihen vielä lisäalueita tai -kategorioita ja tee tilaus/ ostotapahtuma. Muista ilmoittaa maksaessasi sen kokoonpanon nimi jonka haluat sivustolle saada näkyviin. Lähetämme sinulle laskun ja laskun maksettuasi ilmoita meille esityksestäsi seuraavat tiedot sivuvalikon "Lisää kokoonpano" osiosta:


*Esityksen/ artistin nimi


*Alue/kategoria (+ mahdolliset lisäalueet ja kategoriat)


*Hinta-arvio esitykselle (ohjelmatoimiston palkkio lisätään tähän summaan)


* Esittely; ohjelman sisältö, tekniset erityistarpeet, jäsenet/kokoonpano, lyhyt promoteksti.


(Pidäthän tekstimäärän selkeälukuisena ja rajallisena - paljon editointia tarvitsevien esittelyiden julkaisu saattaa viivästyä.)


*Yhteystiedot: Yhteyshenkilö, puhelin, sähköposti, mahdollinen linkki sivustolle tai sosiaalisen median palveluihin (Nämä tiedot eivät tule julkisesti näkyviin)


*Kuva(max. 1 Mt) sähköpostiosoitteeseen kuvat@ohjelmamyynti.fi

Tarjoamasi ohjelmisto lisätään sivustolle oikeaan kategoriaan järjestyksessä. Huomioithan kuitenkin sen että tiedustelut esiintymismahdollisuuksista lähetetään kaikille hakuehtoihin soveltuville, eli sijoituksella sivustolla ei ole väliä. Tarjoukset asiakkaille lähtee kaikista määräaikaan vastanneista esiintyjistä. Yleisesti ottaen määräaika on 12-24 h.


Esiintymislaskutus hoidetaan ohjelmatoimiston kautta pääsääntöisesti ennakkomaksulla ellei toisin ole sovittu. Tilaukset vahvistetaan suorituksen saavuttua. Esiintyjille tilitykset 14 pv. netto laskun mukaan. Tarvittaessa opastetaan laskutuspalvelun käyttöönotossa.

Ohjelmasopimuksissa noudatetaan yleisiä ohjelmatoimitusehtoja.


Tilaus jatkuu automaattisesti aina vuoden kerrallaan. Jatkossa vuosimaksu laskutetaan ja lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen voi perua kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua.


LYHYESTI:

Tilaus toimitetaan sivustolle n. 5 pv:n sisällä toteutuneesta maksusuorituksesta.

2. Täytä lomakkeen tiedot TÄSTÄ

3. Lähetä kokoonpanon nimellä nimetty kuva osoitteeseen: kuvat@ohjelmamyynti.fi (koko max. 1 Mt)

Nyt voit hoitaa oman työsi ja esiintymisien laskutuksen OHJELMAMYYNTI.fi -sivuston ja MiminTalli Oy:n välittämien keikkojen osalta helposti myös yhteistyökumppanimme Omapaja laskutuspalvelun kautta.

*) HUOM!

Sivustolle ei hyväksytä mitään rasistista, rikollista tai seksipalveluihin liittyvää palvelua.

Väärin perustein maksettuja rahoja ei palauteta!


Esiintyjät itse vastaavat tietojensa oikeellisuudesta, esityksen laadusta sekä tarvittaessa lähetettävistä julisteista tai muusta mainosmateriaalista.

Yksityiskohdista sovitaan kunkin ohjelmatilauksen yhteydessä.

Tietoturvarekisteriselosteesta

* Noudatamme EU:n Tietosuoja-asetuksen velvoitteita sekä hyvän toiminta-tavan periaatteita toimissamme.

* Tarkemmat selosteet tietosuoja-asetuksen mukaisista käsittelytoimista omalta kohdaltaan voi tilata hallinto@ohjelmamyynti.fi.