Ohjelmatoimisto Itä-Suomessa – tilaa esiintyjät; komiikka tai artistit tapahtumiin

Ota yhteyttä

Ohjelmamyynti.fi auttaa tekemään tapahtumastasi ikimuistoisen. Valikoimasta löydät esiintyjiä laidasta laitaan kaikenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin Itä-Suomen alueella.

Yritystapahtumat, PR-juhlat, häät ja muut yksityistilaisuudet tai etätapahtumat.

 

Parhaat luennoitsijat, kouluttajat tai vaikka koulutuspäivän piristäjät. Esiintyjäpalvelut kattavat mm. bile- ja rockbändit, duot ja trubaduurit, hääbändit, koomikot sekä karismaattiset puhujat. 

Hoidamme esiintyjät ja artistit myös esimerkiksi lastenjuhliin ja pikkujouluihin sekä yritystilaisuuksiin auttaen löytämään juuri  parhaiten soveltuvan ohjelman.

 

Tutustu tarkemmin esiintyjä- ja artistivalikoimaan ja pyydä tarjous! Annamme mielellämme lisätietoja erilaisista vaihtoehdoista.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Tutustu esiintyjiimme

Hae valikosta esiintyjät jaoteltuina!

Sulje kategoriavalikko nuolesta

Voit selata esiintyjiä myös nuolinäppäimillä 

Tuo itsesi tai kokoonpanosi Itä-Suomen esiintyjälistoille

Ohjelmatoimistomme toimii yhdistävä voimana esiintyjien ja erilaisten yritys- ja yksityisasiakkaiden välillä. Mikäli haluaisit jakaa lahjakkuutesi suuremmalle yleisölle, ota meihin yhteyttä ja liity tiimiimme! Sivustomme kautta voit löytää aiempaa suuremman yleisön palveluillesi. Toimimme  markkinointialustana, keikkabookkauksessa että ohjelmatoimistona.

 

Ohjelmamyynti.fi tarjoaa monipuoliset esiintyjäpalvelut kaikenlaisiin tapahtumiin. Meidän kauttamme asiakas voi kätevästi ja vaivattomasti varata tapahtumaansa esimerkiksi hääesiintyjät; muusikon, tanssijan, juontajan tai koomikon. Palvelemme koko Suomen alueella.

Lue lisää palveluista esiintyjille

Tiedustele esiintyjää tai pyydä lisätietoja

Kerro, minkälaista esiintyjää olet hakemassa ja mihin:

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse (1–2 krt/vuosi).