IMITUATTORI

Imituattori

 

Imituattorin nauruhermoja kutkuttava esitys sisältää niin puhe- kuin lauluimitaatioita sopivasti stand-upilla höystettynä. Ohjelmanumero voi olla yhdestä syntymäpäivälaulusta aina koko illan viihdyttämiseen yksityistilaisuuksista yritystilaisuuksiin ja -tapahtumiin. 

 

Äänirepertuaaria Imituattorilta löytyy niin Tarja Halosesta Tapio Rautavaaraan kuin Aira Samulinista Antti Tuiskuun sekä Jaakko Teposta Jamppa Kääriäiseen tai vaikkapa Kaija Koosta Kuosmasen Sakariin… Voipa Imituattori ottaa nopeasti haltuun myös yrityksenne johtohahmon äänen niin halutessanne. Erilaisia hahmoja riittää lukemattomat määrät kaikenikäiselle yleisölle hauskuutettavaksi.

Tapahtumarepertuaariin kuuluu kaikenlaiset yksityistilaisuudet häistä valmistujaisiin ja syntymäpäiviin, yritystilaisuudet, harjannostajaiset, vuosijuhlat, läksiäiset, pikkujoulut ja etäesiintymiset Teamsin välityksellä.


Myyntivalmennukset / koulutuspäivät ( yli 15 vuoden myynti-kokemuksella aina kylmäpuhelusta kaupan päättämiseen ja kaikki siihen väliin liittyvät lainalaisuudet myyntiargumentteineen sekä ostosignaaleineen, tietenkin imitaatio-stand-up-komiikan sävyttämänä leikkimielinen mutta vakavasti otettava ja jopa työyhteisönkin myyntiä kasvattava ( tuskin ainakaan laskeva ) esitys, juonnot (väliin eri äänillä hauskoja vitsejä. Toki myös omana itsenään omalla äänellä, vaikka joskus onkin vaikeutta pysytellä vain omassa äänessä, ainakaan koko aikaa.)

 

Etäesiintymisiä muutaman minuutin videotervehdyksestä tunnin mittaiseen Teamsin kautta toteutettuun virtuaaliesiintymiseen joka onnistuu myös interaktiivisesti.