Musiikkiesitykset, etäkeikat, huumori ja juontajat  tapahtumiin Pohjois-Suomessa

Ota yhteyttä

Ohjelmamyynti.fi -sivustolta voit valita ja varata erilaiset ohjelmanumerot ja musiikkiesitykset tilaisuuksiin ja juhliin Pohjois-Suomessa.

 

#bilebändit #hääesiintyjät #koomikot #juontajat #afterskibileet Oulu Kemi Tornio Rovaniemi Levi Kuusamo Sodankylä Saariselkä

Pohjois-Suomen esiintyjäkaartiimme kuuluu esimerkiksi menevät cover- ja bilebändit, rockbändit, trubaduurit ja duot. Lisäksi ohjelmanumerot  stand up -komiikasta viihdyttäviin juontoihin ja koulutuksiin sekä livenä että etätilaisuuksiin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Tutustu esiintyjiimme

Hae valikosta esiintyjät jaolteltuina!

Sulje kategoriavalikko nuolesta

Voit selata esiintyjiä myös nuolinäppäimillä 

Esiintyjä – tule osaksi Pohjois-Suomen tiimiämme!

Ohjelmamyynti.fi ottaa mielellään listoilleen lahjakkaita esiintyjiä kaikkialta Suomesta. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää työstäsi tai kokoonpanostasi. Meidän avullamme voit löytää aiempaa laajemman ja monipuolisemman asiakaskunnan esiintymispalveluillesi.


Tältä sivustolta yritykset ja yksityisasiakkaat voivat löytää ja varata kätevästi erilaiset esiintyjät kaikenlaisiin tilaisuuksiin pienistä, intiimeistä yksityisjuhlista suuriin tapahtumiin, kuten erilaisiin yritystilaisuuksiin. Tule osaksi tiimiämme ja löydä uudenlainen asiakaskunta!

Lue lisää palveluistamme esiintyjille

Tiedustele esiintyjää tai pyydä lisätietoja

Kerro, minkälaista esiintyjää olet hakemassa ja mihin:

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse (1–2 krt/vuosi).