ETUTUKKA JUNTTIVIIHTEEN SUPERSTARA

Etutukka junttiviihteen superstara

on viihteen sekatyömies, joka muuntautuu moneksi. Yli viidentoista vuoden ja reilusti yli tuhannen esiintymisen myötä Etutukasta on muotoutunut junttiviihteen superstara, joka ei pelkää heittäytymistä ja lavalla esiintymistä.

Sekatyömies tittelistä voimme päätellä, että Etutukan ohjelmistosta löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä; mm. perinteisiä Dj-iltoja sekä eri teemoina mm. Ysäribileet, retrobileet, nitrodisko sekä pikkujoulujen aikaan myös Bad Santa-hahmo.

Perinteisestä karaokesta on tullut Etutukan uusi aluevaltaus. Biisejä löytyy yli 80 000 kpl, joten jokaiselle varmasti löytyy mieleinen kappale laulettavaksi. Ohjelmisto täydentyy myös bilekaraokella, jossa yhdistyvät kunnon disco meininki sekä karaoke valikoiduilla biiseillä ja se jos mikä sopii yksityis- tai yritystilaisuuksien loppuillan ohjelmaan.

Etutukan bingossa pääset perinteisen bingohyrrän sekä hyvän Meiningin myötä aidon oikean bingon tunnelmaan. Valikoimasta löytyvät myös tavalliset tietovisat, musavisa sekä sporttivisa.

 

*Keikkoihin sisältyy kunnon äänentoisto savuineen ja valoineen.

 

Esiintyjä yksityisbileisiin ja tapahtumiin, hääesiintyjä, huippuviihdettä firmatilaisuuksiin ja ravintolailtoihin.