Monipuoliset ohjelmapalvelut ja esiintyjät; artistit ja koomikot Etelä-Suomeen

Ota yhteyttä

Esiintyjät tapahtumaan Etelä-Suomessa! Meiltä monipuoliset etäesiintymiset ja ohjelmapalvelut yrityksille, ravintoloille ja yksityishenkilöille tapahtumiin ja juhliin. Muusikot, huumoriesiintyjät, juontajat, valmennukset, lastenesiintyjät ja artistit.

Erilaiset bändit tai koomikot sopivat esimerkiksi harjannostajaisiin, häihin ja juhliin. Intiimimpään tilaisuuteen käy upeat duot tai trubaduurit. Myös lastentapahtumat, polttarit, yritysten henkilöstöpäivät, joulu- ja pikkujouluohjelmistot, show & dinner, tuotelanseeraukset sekä muut tilaisuudet.

Tutustu esiintyjiimme

Hae valikosta esiintyjät jaoteltuina!

Sulje kategoriavalikko nuolesta

Voit selata esiintyjiä myös nuolinäppäimillä 

Tutustu uuteen esiintyjäpalvelut ja artistien keikkamyynti -konseptiimme ja kysy rohkeasti lisää! Ohjelmamyynti.fi-sivuston on perustanut MiminTalli Oy -ohjelmatoimisto.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Esiintyjä – liity joukkoomme!

Ohjelmamyynti.fi-sivustolle otetaan mielellään mukaan myös uusia taitavia esiintyjiä kaikista taide- ja tyylilajeista. Olitpa sitten puhuja, koomikko, sirkustaiteilija, muusikko tai tanssija, ota meihin yhteyttä!

 

Tarjoamme sinulle kattavan kontaktiverkoston ja asiakaskunnan Etelä-Suomessa ja halutessasi myös muualla Suomessa. Sivustomme tuo yhteen taitavia esiintyjiä ja erilaisia asiakkaita maanlaajuisesti.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, annamme mielellämme lisätietoja ohjelmapalveluistamme!

Lue lisää palveluista esiintyjille

Tiedustele esiintyjää tai pyydä lisätietoja

Kerro, minkälaista esiintyjää olet hakemassa ja mihin:

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse (1–2 krt/vuosi).