JETRO TULINEN - Saksofonisti DJ

DJ JETRO - Saksofonisti DJ

 

Jetro Tulinen Dj & saksofonisti

Jetron energinen ote ja lavakarisma luo kokonaisuuden, joka jää
takuulla mieleen. Uniikissa 2-in-1 esityksessä yhdistyy saksofonin ajaton soundi ja trendikäs dj-ohjelmisto.

Jetro on kulkenut taiturimaisen soittonsa ansiosta ympäri Euroopan lavoja ja kotimaassa keikkoja on kertynyt satoja. Saksofonistina Jetro on esiintynyt mm. Michael Monroen, Paula Koivuniemen, Diandran, Pepe Willbergin ja monien muiden tunnettujen nimien kanssa.

Häihin, yritystilaisuuksiin, syntymäpäiville, valmistujaisiin, pikkujouluihin, jne. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta saksofonilla maustettu setti sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Jetro asuu Helsingissä mutta keikkailee ympäri Suomea ja Eurooppaa.

"Paras päätös hääjuhlaamme oli ottaa Jetro esiintymään. Hän sai koko porukan hyppäämään tanssilattialle. Vieraat olivat aivan ihmeissään, hänen hypätessä saksofonin kanssa tanssilattialle. Jetro oli koko ajan hymy huulilla ja selkeästi nauttii työstään. Todellakin iso suositus jos haluatte saada porukan viihtymään. Huikeeta"
-Emmi ja Kristian


“Lähes jokainen juhlavieras antoi erikseen palautetta sinun huikeasta show:sta! Kaikin puolin onnistunut setti aina ensimmäisistä viestittelyistä juhlaillan viimeiseen biisiin. Osasin odottaa hyvää menoa, mutta jos artisti tempaa omat vanhempanikin tanssilattialle, on siinä oltava jotain todella erityistä.”
-Markus Kupiainen

 

Kuvat: Teppo Haapoja & Panu Hällfors