Ohjelmabookkaus ja keikkamyynti Keski-Suomessa – esiintyjät tapahtumiin

Ota yhteyttä

Ohjelmabookkaus ja artistien keikkamyynti kätevästi Ohjelmamyynti.fi-sivustolla! Kattava valikoima esiintyjiä muusikoista juontajiin ja koomikoihin Keski-Suomessa. Esiintyjät kaikkiin tilaisuuksiin mm. etäesiintymiset, hääesiintyjät, räväkät bilebändit, tunnelmoivat trubaduurit sekä karismaattiset puhujat.

 

 

Voit varata sivustomme kautta esiintyjäpalvelut esimerkiksi häihin, lastenjuhliin, teemapäivään, harjannostajaisiin, polttareihin, pikkujouluihin, PR-tilaisuuteen, etäkeikalle tai vaikkapa opiskelijabileisiin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Tutustu esiintyjiimme

Hae valikosta  esiintyjät jaoteltuina!

Sulje kategoriavalikko nuolesta

Voit selata esiintyjiä myös nuolinäppäimillä 

Esiintyjä Keski-Suomesta – hyppää remmiin!

Ohjelmamyynti.fi etsii aina riveihinsä lahjakkaita esiintyjiä. Jos olet kokenut esiintyjä, joka haluaa kuitenkin tavoittaa aiempaa laajemman yleisön Keski-Suomessa tai muualla Suomessa, ota meihin yhteyttä. Me voimme auttaa sinua löytämään yleisösi ja laajemman asiakaskunnan.


Tavoitteenamme on tarjota erilaisille yksityis- ja yritysasiakkaille helppo tapa varata esiintyjät tilaisuuksiin. Samalla autamme esiintyjiä muusikoista puhujiin ja esimerkiksi teatterialan ammattilaisiin tuomaan taidettaan ja osaamistaan estradeille. Kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää palveluistamme esiintyjille

Tiedustele esiintyjää tai pyydä lisätietoja

Kerro, minkälaista esiintyjää olet hakemassa ja mihin:

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse (1–2 krt/vuosi).