TAIKURI KRISTIAN BACKMAN

LÄHITAIKUUS


Lähitaikuus on yksi kiehtovimmista taikuuden lajeista, sillä taikuus tapahtuu arkipäiväisillä esineillä aivan katsojien silmien edessä. Tässä lajissa Kristian on yksi Suomen parhaimpia, sillä hän on saavuttanut mm. vuoden 2017 lähitaikuuden Sm-kisojen mitalisijan.

 

Lähitaikuus sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin mm. ns. Icebreakeriksi jolla saadaan toisilleen entuudestaan vieraat ihmiset rentoutumaan hyväntuulisen ja hämmästyttävän taikuuden kutkuttaessa mieliä.


 
TAIKURIN LAVASHOW


Esitys, joka sopii isommillekin yleisöille. Esitys yhdistelee Etelä-Karjalaista huumoria sekä hämmästyttävää taikuutta, joten voit olla varma, että esitys ei jätä ketään kylmäksi! Esityksen kesto on noin 30 minuuttia.
 

Tämä sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Esityksessä ei vedetä kaneja hatusta vaan tavoitteena on esittää taikuutta uniikilla, modernilla tyylillä yhdistäen vuorovaikutusta, huumoria, mentalismia ja taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi!
 
Esitys tapahtuu joko lavalla tai lattiatasolla, riippuen tilaisuuden pitopaikan puitteista. Yleisöstä valitut avustajat saavat kokea itse taikuutta ja kaikilla on hauskaa! Kristian on esiintynyt niin pienille yleisöille ravintolalaivassa, aina loppuunmyydylle Hartwall-arenalle asti, joten tämä setti toimii tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.
 
Lavaesitys voidaan myös yhdistää Close up -taikuuden kanssa, jolloin esiinnyn aluksi lavalla, jonka jälkeen kiertelen pöydissä näyttäen taikatemppuja lähietäisyydeltä! Loistava ohjelmanumero niin häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin tai vaikkapa yritystilaisuuksiin! (Tarvittaessa löytyy myös äänentoistolaitteet)
 
 
ETÄSHOW TAIKUUTTA
 

Etäshow toimii loistavasti esimerkiksi kokouksissa, virkistymispäivissä henkilöstötilauksissa tai muissa etänä tapahtuvissa tilaisuuksissa joihin tarvitset esiintyjän joka jää varmasti mieleen! Tätä esitystä et vaan katso vaan olet osa sitä.
 
Esitys on nähty jo satojen yritysten tilaisuuksissa huippupalautteilla!

Kristianilla on videon kautta tapahtuvasta taikuudesta vuosien kokemus, hän on muunmuuassa voittanut videotaikuuden Sm-kisat ja hänet on palkittu Pohjoismaiden suurimmassa YouTube-tapahtumassa Tubeconissa. Kristian on myös lähes kymmenen vuoden ajan pyörittänyt omaa YouTube-kanavaa, jonka sisältö koostuu taikuudesta, tälle kanavalle hän on saanut 30 000 seuraajaa, joten hän tietää mitkä jutut toimivat videoilla ja mitkä ei.
 
Esitys on toiveiden mukaan 10-30 minuutin pituinen ja tapahtuu asiakkaan toivomalla alustalla (Teams, Zoom yms.). Kristianille tärkeää on se, että esitystä ei vaan katsota vaan yleisö on interaktiivisesti esityksessä mukana ja määrittää esityksen suunnan. Jokainen esitys on erilainen ja ainutlaatuinen vain teitä varten muokattu. Esitykseen voidaan ottaa mukaan esimerkiksi yrityksen tuotteita, insidejuttuja, värimaailmaa yms. Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lisää!
 
 Etäshow voidaan toteuttaa kahdella tavalla. Kristian voi esiintyä suoraan omasta kotistudiostaan käsin, jolloin sinulle jää vain valinta siitä, mitä alustaa haluatte käyttää. Toinen vaihtoehto on toteuttaa tämä asiakkaan tarjoamassa tilaisuudessa, esimerkiksi osana tapahtumaa.