Artistit ja esiintyjät kattavasti  Länsi-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Ohjelmamyynti.fi ohjelmapalvelusta esiintyjät tapahtumiin Suomessa; Helsingistä Turkuun ja Tampereelta Saariselälle. Länsi-Suomen esiintyjävalikoimaamme kuuluu upeat muusikot ja artistit aina bile- ja coverbändeistä rockbändeihin. Myös intiimit tai vauhdikkaat trubaduuri- ja duoesitykset. Mikäli etsit juontajaa tai vaikkapa koomikkoa, löydät etsimäsi täältä.

Esiintyjät häihin, merkkipäiväjuhliin, lastentapahtumiin, henkilöstöpäiviin tai PR-tilaisuuksiin. Palvelemme kaikenlaisissa ohjelmatarpeissa on kyse sitten etäesiintyminen tai livenä paikan päällä tapahtuva.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Tutustu esiintyjiimme

Hae valikosta esiintyjät jaoteltuina!

Sulje kategoriavalikko nuolesta

Voit selata esiintyjiä myös nuolinäppäimillä 

Artisti tai esiintyjä Länsi-Suomessa – tule mukaan tiimiimme!

Ohjelmamyynti.fi ottaa mielellään riveihinsä taitavia uusia esiintyjiä. Jos olet muusikko, tanssija, puhuja, koomikko, taikuri tai muu esiintyjä ja haluat tavoittaa mahdollisimman laajan asiakaskunnan, kerro lisää itsestäsi. Tehtävänämme on auttaa lahjakkaita esiintyjiä löytämään yleisönsä.


Me tuomme yhteen erilaiset tapahtumia järjestävät yksityis- ja yritysasiakkaat sekä lahjakkaat esiintyjät taiteen ja viihteen eri alueilta ympäri Suomen. Tutustu toimintaamme ja kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää palveluista esiintyjille

Tiedustele esiintyjää tai pyydä lisätietoja

Kerro, minkälaista esiintyjää olet hakemassa ja mihin:

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse (1–2 krt/vuosi).