MEBE - STAND UP KOOMIKKO

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Meben repertuaariin kuuluvat niin hauskat ja humoristiset kaskut kuin omakohtaiset kokemukset, terävät sivallukset ja napakat oivallukset yhteisestä maailmastamme.

 

Mebe on sulava herrasmies, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Hän on kokenut yrittäjä ja intohimoinen koomikko.Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat kuin piripäiset ahmat.
 
Mebellä on kokemusta yli 10 vuotta stand up-komiikasta ja Meben esiintymistyyli soveltuu hyvin erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin häistä syntymäpäiville.


Meben huumori on lämmintä mutta purevaa, varsinaista komiikan ilotulitusta ja hänen tarkka rytminsä ja objektiivinen näkemys suomalaisuudesta tekee hänestä kiinnostavan koomikon. Mebe tutustuu asiakkaisiin ja räätälöi keikkansa tilaisuuteen soveltuvaksi. Hän tykkää jutella yleisölle eikä vain toistaa ulkoa opittuja vitsejä. Näin tulee varmistettua että kaikki keikat ovat uniikkeja. Mebe on aidosti todella hauska!
 
Mebe on myös tullut tutuksi erilaisista TV-esiintymisistään mm. näyttelijänä ja koomikkona:
  - Nelosen Stand Up!
  - Uusi Päivä, Yle.
  - YleLeaks, Yle.
  - Naurun tasapainon kolmas kausi, Yle.
  - Noin viikon uutiset, Yle.
  - Kuopion komediafestivaalit.
  - Yleisölämmittelijä YLE, Kerran viikossa.
  - Helsingin Apollo Comedy Club.
  - Linnanmäen Peacock-teatteri.
  - Nousevan Komiikan Festivaalit.
  - Hämeenlinnan Verkatehdas.
  - Turun konserttitalo.
  - Jyväskylän Paviljonki.
  - Hyvinkääsali, Hyvinkää.
  - Sibeliustalo, Lahti.
 
 Myös humoristista mainostuotantoa yrityksille YouTube -linkki