VALETARJOILUA JA IMPROVISAATIOTA

Impronauttien esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua ja lämminhenkistä huumoria
 


IMPROA * YLITYSTYSTÄ HYVÄLLE RUOALLE & VÄELLE * VALETARJOILIJOITA * HOUSTAILUA
 
Ryhmässä on ammattiesiintyjiä, joilla on takana runsaasti tv-sarjoja ja tuotantoja teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa. Esiintyjiä otetaan 2-6 - aina kuhunkin tilaisuuteen sopivasti! Impronauteista löytyy vahvaa laulu- ja musiikkipedagogista osaamista, musiikkiteatteriammattitaitoa ja upeaa muusikkoutta; näin tilaajalle improvisoiduista voimalauluista, eläköityvän kollegan serenadista, debit-credit -rockista tai muusta hetkessä syntyneestä biisistä tulee ammattitaidolla tehty.


Ohjelmaa tehdään estradilla tai väen joukossa kierrellen akustisesti.
 
Ohjelmanumero voidaan virittää alkuun myös VALETARJOILIJOILLA.
Esitys voi olla (tilaajaa lukuunottamatta) asiakkaille yllätys. Esiintyjät aloittavat esiintymisensä pikkuhiljaa valetarjoillen. He korjailevat tarjoilija-asuissa tyhjiä laseja, kaatavat viiniä ja tutustuvat väkeen. Nämä tarjoilijat saattavatkin tehdä yllättäviä asioita: puhuvat ihan mitä sattuu tarjottavan viinin dementoitumisesta, pyllistelevät pullon korkinavauspuuhissa lattialla, filirttailevat ja heittävät erikoisia kommentteja. Valetarjoilijat voivat liittää esitykseensä huvittavia tietoja asiakkaista, lämminhenkisen humoristisia asioita esim. jonkun tasavuosisyntymäpäivistä, intohimoisesta kalastus-harrastuksesta, toimialasta jne. Pikkuhiljaa väki alkaa tajuta, että nyt on jotain tekeillä – ja varsinainen loppuohjelmanumero voikin alkaa.
 


Esitys on vuorovaikutuksellinen ja humoristinen, laulut tehdään täysin yleisön antamista aiheista. Tilaisuus saa omat mittatilauslaulunsa, esim. omia serenadeja, mainoslauluja, ralleja päivän teemasta. Yleisöä lähestytään tilannetajulla ja vankalla improtaustalla. Keikkoja tällä ryhmällä on takana erilaisissa kokoonpanoissa satoja; improtuistakin lauluista tulee tarttuvia ja tarinat kulkee kun asialla on ammattilaiset.
 

Näyttelijät kuuluvat Impronautit-ryhmään. Impronautit ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia, mm. Sibelius-Akatemia, TeaK sekä Metropolia -opinahjoista. He toimivat teattereissa, musikaaleissa, tv-töissä, musiikinopettajina, kansanedustajien laulunohjaajana.