SAKKE KORHONEN

Sakke Korhonen on suorasanainen koomikko, joka on tehnyt jo yli 200 keikkaa reilussa kolmessa vuodessa ja onkin nopeasti noussut yhdeksi Suomen mielenkiintoisemmista uusista stand up -kyvyistä.

 


Vaikka ulkonäkönsä puolesta Sakke monesti sekoitetaan keski-ikäiseen junttiin, jonka parhaisiin ystäviin kuuluu makkara ja kalja (niin kuin kuuluvatkin), on hän näkemyksiltään tieteellisen maailmankuvan omaava pesunkestävä ateisti.


 
Epäonnistumiset ja hurtti huumori ovat kuuluneet Saken elämään jo lapsuudesta saakka, unohtaa ei myöskään tule kaiken maailman kommelluksia nuoruuden ja aikuisiän parisuhteissa. Näistä kaikista edellä mainituista lähtökohdista hän ammentaa juttunsa ja tarkkailee ympäröivää maailmaa ja lopputulos ei voi olla mikään muu kuin hersyvän hauska.
 


Saken energinen ja omaperäinen esitys pitää hauskojen juttujen lisäksi sisällään sanaleikkejä, yllätyksiä, improilua sekä lähes poikkeuksetta herkimmille soveltumatonta huumoria (k18). Taustasta ja ulkonäöstään huolimatta Sakke on erittäin lämmin ja rakastettava nallekarhumainen pallero.