ANNA INGINMAA

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Ammattiesiintyjä ja laulaja Anna Inginmaa tarjoilee laadukasta & tyylikästä viihdettä

 

Anna Inginmaa on kiertänyt ympäri Suomea, esiintyen erilaisissa yritystapahtumissa, hänet on myös tilattu Budabestiin & Saudi Arabiaan Suomen Suurlähetystöihin esiintymään. Anna on koulutettu laulaja, sekä entinen maajoukkuetason kilpatanssija.
 
 

Anna Inginmaa Goes Jazz Classics
   

Elegantin illan aikana sukelletaan menneeseen maailmaan ja kuullaan tunnetuimpia jazzklassikoita mm. Just one of those things, I thought about you, My funny Valentine...
 

Ranskalainen ilta


Sielukas jazzlaulaja Anna Inginmaa vie meidät Pariisiin ja tulkitsee yhdessä lahjakkaan pianistin Arto Ikävalkon kanssa ranskalaisten säveltäjien upeaa elokuvamusiikkia suomeksi, ranskaksi ja englanniksi. Sävellyksiä mm. Michel Legrandilta.

 

Divine miss Monroe

 

Divine miss Monroe on esitys, joka pitää sisällään glamouria, tanssia, tuttuja lauluja ja ikonisen taiteilijan, jonka tähti ei koskaan himmene!

 

Ikoninen näyttelijä-laulaja Marilyn Monroe oli monien jumaloima ja rakastama. Tämä legendaarinen nainen saapuu viihdyttämään uuden shown ja tuttujen laulujensa myötä. Ammattitanssijat ja muusikot luovat tähdellemme erinomaiset puitteet eikä puvustus himmene hänen loistossaan – lupaamme, että päällä on muutakin kuin Chanel 5:sta!