JUSSI & KIPI DUO

Jussi & Kipi Duo

Pilke silmäkulmassa hitti- rokki- ja tanssikimaraa kansalle!

Häät, syntymäpäivät tai pilkkikerhon pikkujoulut tulossa ja EppuPopedaLeskinen perui tulonsa? Koska tapahtumasi on jo muutenkin pilalla, voit hyvin vauhdittaa tapahtumia tilaamalla paikalle lähes oikean yhtyeen: yli yhdeksänkymmenen soittovuoden, satojen keikkojen ja reilusti yli kolmensadan kilon kokemuksella ja woemalla murjomme valtakunnan kestohitit lähes tunnistettaviksi versioiksi. Solistimme on tavannut lähes joka toisen tangoprinssin ja miksannut useimpien humppa-artesaanien keikat menestyksekkäästi.

Ohjelmistoon kuuluu tuttuja kappaleita kotimaisilta artisteilta, esim. Juice Leskinen, Topi Sorsakoski Agents, Badding, Tuomari Nurmio, Eput, Popeda ect. Kokoonpano 2 akustista kitaraa, sisältäen mm. "virtuoottisia" kitarasooloja ja kumpikin herroista laulaa erittäin komiasti.

- Puuttuuko iltamistasi musiikki ja muu taustamelu? Kannattaa pitää vaikka kaveriporukalla bileet ja tilata oudolla tavalla ketterä Jussi & Kipi Duo juhlasalin somistukseksi - nyt tarjoushinnalla! Jopa kolme tuntia Suomi- ja Manserockin helmiä lähes tunnistamattomaksi jyrättyinä duoversioina!

Esiintyjä yksityistilaisuuksiin, tapahtumiin ja ravintoloihin