MIKKO ALATALO

Mikko Alatalo

Kaikki tuntee Mikon! 

Mikko Alatalo "Vain Elämää" sarjan tällä kaudella ihastuttava ja tunteisiin vetoava supertähti on käsittämättömät seitsemällä eri vuosikymmenellä keikkaillut supermonitoimimies joka viihdyttää kansaa alati muuntautuen ja ajanhermolla pysyen unohtamatta kuitenkaan historiaa.

Suomen "Virallisen yhteislaulattajan" suorastaan hengästyttävän laajasta repertuaarista (yli 60 julkaistua levyä) löytyy musiikkia vanhoilta Coitus Int. -ajoilta yhdessä Juicen kanssa, soolotuotantoa kymmenien vuosien ajalta koko kansan rakastamia kappaleita; Syksyn Sävel-tuotantoa, omia balladeja, Maalaispojan lauluja, joululauluja, kantria ja unohtamatta tietenkään lastenlauluja! Känkkäränkkä toimii loistavasti edelleenkin lasten tapahtumissa, mutta myös piskelija-bileissä. Mikko keikkailee yhdessä haitarinsoittaja Jammi Humalamäen kanssa.


Baari- ja klubi-iltoja,  konsertteja, yhteislaulukonsertteja tai –iltoja, yksityistilaisuudet, tapahtumat ja uusimpana Mikko Alatalon repertuaariin on lisätty etäkeikat ja -esiintymiset erilaisiin virtuaalisesti järjestettäviin etäkokouksiin ja -palavereihin tai tapahtumiin. Useita erilaisia toteutusvaihtoehtoja.

- MIKKO ON KOVA! MIKÄ ÄIJÄ!!!
- Olihan mukava esitys ja sopivasti leikinlaskua.
- Aivan ihana lauluilta, tuttuja kappaleita.
- Ammattimies on ammattimies, ei siitä pääse mihinkään!

- Duo
- Bändi with Alatalo Brothers