DIVET SHOW

DIVET SHOW - Maailman tähdet striimattuna

 

Divet Show

 

on Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna!
 
Show on ollut erittäin kysytty jo 15 vuoden ajan, takana hurjat yli 2000 showta. Katso linkistä esittelyvideo showsta ja tilaa tapahtumaasi yhdellä kertaa hurja tähtikavalkadi!
 
 
 Greatest Hits

 
Suosituin show! Tilaisuuteenne saapuu viihdyttämään kovat kotimaiset ja kuuluisimmat ulkolaiset artistit mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Adele, Antti Tuisku, Robin, Cheek, Jenni Vartiainen, Celine Dion… Lavalla katsotaan myös ärsyttäviä mainoksia sekä muutamia TV-tähtiä… Shown aikana estradilla pyörähtää 15-20 hahmoa. Kesto noin 30 min.
 
 
 Divet Show with Dancers


Edellä mainittu show on saatavana 2 - 4 tanssijalla! Show on räätälöitävissä hieman myös asiakkaan toiveiden mukaisesti! Esityksen kesto voi vaihdella toiveidenne mukaan!
 
 
 Maailmantähdet nyt myös striimattuna!
 
 Divet Show on viihdyttänyt yritysjuhlissa jo 15 vuoden ajan. Tämä piristysruiske on erittäin suosittu erilaisissa firmojen päivä- tai iltajuhlissa. Kutsu palaveriisi yllätyksenä maailman kovimmat tähdet kultakurkku Celine Dionista juhlamielellä olevaan Amy Winehouseen tai energisestä Antti Tuiskusta vähäpukeiseen Katri Helenaan!