COVERS & LOVERS

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

"Covers & Lovers on loistava valinta, kun etsit ammattitaitoista ja monipuolista hääbändiä tai elävää musiikkia vaikkapa yritystilaisuuteen, syntymäpäiville, pikkujouluihin tai vaikka väitöskaronkan jatkoille!

 

Bändi suunnittelee ohjelmiston jokaiselle keikalle erikseen tilaajan toiveet huomioiden. He noudattavat kaikissa tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita.


 
Bändin ohjelmisto on erittäin laaja, edustettuna on muun muassa pop / rock, nykypäivän hitit, ikivihreät klassikot sekä perinteinen tanssimusiikki. Peruskokoonpanomme on viiden hengen bilebändi, lisäksi erilaiset duo- ja sooloesitykset ovat mahdollisia. Jäsenillä on runsaasti keikka- ja soittokokemusta erilaisista kokoonpanoista ja tyylisuunnista vuosien varrelta – niin mailta ja meriltä kuin kotimaasta ja ulkomailta. Musiikillista koulutustaustaa bändistä löytyy muun muassa Turun konservatoriosta, Turun Taideakatemiasta ja Sibelius-Akatemiasta, eli bändin jäsenet ovat kaikki muusikoksi valmistuneita tai sellaiseksi opiskelevia.