JONI VALKEEJÄRVI

Joni Valkeejärvi

 

Huippuluokkainen ja erittäin kovatasoinen biletrubaduuri joka saa tilaisuudesta kuin tilaisuudesta loistavan!Joni Valkeejärvi on pitkän linjan muusikko, takanaan tuhansia keikkoja n. 20 vuoden ajalta. Hän on vaikuttanut mm. yhtyeissä Aimo Pamaus, Kim Brown, Leewings sekä säestänyt mm. Jarkko Aholaa, Sami Hintsasta, Pekka Heinoa ja monia muita Suomen eturivin artisteja; mm. keikkailee myös yhdessä Voice of Finland- voittajan Jerkka Virtasen kanssa.

Omilla keikoillaan Joni käyttää akustisen kitaran soitossaan paljon ns. perkkussiivista tyyliä (vrt. mm. Petteri Sariola), joten vaikka rumpalia ei lavalla olekaan, löytyy rytmi joka yllyttää varmasti kaikki juhlimaan! Jonin keikoilla viihdytään hänen esittäessään parhaimmat tuoreet ja vanhat klassikot niin Suomesta kuin ulkomaisistakin hiteistä ja kokemuksen tuomalla varmuudella jokainen yleisössä otetaan huomioon! 


Luvassa on siis hyvää musiikkia, naurua ja loistavaa fiilistä! Jos haluat tilaisuuteesi vähän enemmän kuin ns. perinteisen taustamusiikki-trubaduurin, ota rohkeasti yhteyttä! Jonilla kulkee keikoillaan mukana laadukas äänentoisto sekä näyttävät valot. Kaikki on siis valmiina, sovitaan vain päivämäärä! Musiikkityyli(t) Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Reggae, Latin, Funk, Rhythm 'n' blues, Soul, Blues.

 

Esiintyjä häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat, yksityistilaisuudet, harjannostajaiset, opiskelijabileet, ravintolat, pikkujoulut