TARJA KUJANPÄÄ & AURINGONVALO

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Rokkari Tarja Kujanpää jo vuodesta 1984, Suomi rock- /pop sekä espanjalaistyylistä (suomenkielistä) flamencoa.

 

Tarja on yksi harvoista keikkailevista naistrubaduureista Suomessa, pitkän linjan muusikko joka säveltää, sanoittaa ja sovittaa omat kappaleensa.  Erikoisuutena musiikissa ovat myös espanjalaisvaikutteiset kappaleet, mitkä varmasti saavat aikaan vauhdikkaan tunnelman. Oman tuotannon lisäksi Marianne Faithfull, Patti Smith, Bonnie Tyler, Hector, Doors, Tuomari Nurmio, Prince jne.

 

Duo Lady & Herra
 

Tarja Kujanpää kitarat ja laulu sekä Kari Hella kontrabasso ja nauhaton basso. He perustivat duon useiden yhteisten vuosien jälkeen.  Musiikkityylinä on blues, pop ja mukaan mahtuu myös ripaus soulia. Musiikki on mukaansa tempaavaa, tanssittavaa sekä rauhallisiin iltoihin sopivaa, ja on pääasiassa Tarjan oma tekemää. Covereita mukaan mahtuu toki myös, suomenkielisillä käännöksillä, mitkä Tarja on tehnyt sydämellä kunnioittaen alkuperäisiä artisteja.

 

 Tarja Kujanpää & Auringonvalo

 

Triona toimiva suomirock rock, -blues ja -pop bändi, joka on jo vuosia kulkenut Suomen kamaralla omia polkujaan, yli 34 vuotta. Yhtyeen keulahahmona on taitava, monipuolinen laulaja – kitaristi Tarja Kujanpää, jonka äänessä on persoonallisuutta ja elämänmakuista karheutta. Hän on myös säveltänyt ja sanoittanut kaikki bändin kappaleet, jotka vaihtelevat sangen suorasukaisista arkipäivän realismin purkauksista aina kauniisiin rakkausballadeihin.


 Rummuissa Esa Järvinen, tasaisen tiukan tahdin takoja, joka saa rytmin tuntumaan jokaisen nivelissä. Nauhattoman basson varressa on Kari Hella monipuolisilla ja hienoja kaavoja käyttäen ja ,musiikin värit elävästi esiin tuoden. Hän on ammattimuusikko joka soitti myös kansainvälistä mainettakin saavuttaneessa yhtyeessä aikaisemmin.
 Cover –biisejä muilta artisteilta mm. Suzy Quatro, Bonnie Tyler, Joan Jett, The Doors,Marianne Faithfull, J.J. Cale, Tuomari Nurmio mm.

 

Tarjan lavakarismalla ja jykevällä soitolla jokainen bändin live-esitys on ainutkertainen eikä jätä kuulijoitaan kylmäksi…..siitä muodostuu bändin ja yleisön yhteinen voima.