MINTTU-KISSA ja PIETARI VARIS

Minttu-Kissa ja Pietari Varis

Ihanan iloinen Minttu-Kissa halaa ja laittaa lapset liikkumaan ja laulamaan yhdessä Pietari Variksen kanssa!

Minttu-Kissan ja Pietari Variksen kivaan päivään kuuluu vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!

Minttu-Kissa on Pikku Kakkosestakin hieman vanhemmille lapsille tuttu Pulputinpannun jäsen, joka leikittää ja laulattaa yleisöään iloisesti lasten- ja koko perheen tapahtumissa yhdessä musisoivan Pietari Variksen kanssa. Välillä mukana voi olla myös kaiken maailman elukoista koostettu aivan huipputason Ihmepoppoo -orkesteri joka loihtii ilmoille iloisia, jännittäviä ja vauhdikkaita säveliä laulettavaksi ja tanssittavaksi.

Minttu-Kissan voit siis tilata tapahtumaan suuren suuren Ihmepoppoo soittojoukon kera tai tai Pietari-Variksen kanssa tai ihan vaikka yksinkin leikittämään.  Minttu-Kissa ja Pietari-Varis keikkailevat sekä akustisesti että yhdistettynä taustanahojen + oikeiden soittimien kera.

Minttu-Kissa laulaa ja laulattaa, leikkii ja leikittää, laittaa vaikka kokonaisen hallin hyppimään, tanssimaan, laulamaan ja nauramaan. Minttu-Kissa tulee myös mielellään pienempiinkin tapahtumiin esim. synttäreille vaikka yksin.

Mukaan otetaan hauskoja leikkivälineitä; pienempiä taikka suurempia.
Aidosti kiva, lapsilähtöinen ohjelma ja tapahtuma – soita ja kysy
tarjousta niin rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Esiintyjä lastentapahtumiin, päiväkoteihin ja tilaisuuksiin