LOTTA ANSAKORPI

Lotta Ansakorpi on tamperelainen teatteritaustainen näyttelijä joka on tehnyt ammattiteatteria 12 vuotta (2006-2018) päätyökseen (näytteleminen, käsikirjoitus, ohjaus ja näyttelijäntyön opetus). Hän on kirjoittanut kirjan joka vielä vuosia ilmestymisensä jälkeen keikkuu äänikirjojen TOP10 listalla, tekee livenä ja etänä luentoja, koulutuksia ja valmennuksia, tyhy-ohjelmia; mm. hahmopankki work-shoppeja, sekä ohjaa ja näyttelee mm. ohjelmallisissa komedioissa.
 
 
 Lotta Ansakorpi on taiteilija, terapeutti ja Tragedian Kääntöpiirin perustaja. Tragedian Kääntöpiiri syntyi alunperin Lotan kokemasta tragediasta, jossa hänen elämänsä tuhoutui lähes täydellisesti yhtiökumppanin tekemän petoksen seurauksena. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, tämä tragedia on muotoutunut kirjaksi ja tapahtuma-kokonaisuudeksi.
 

Lotta on kouluttanut urallaan satoja ihmisiä hyvinvoinnin ja luovuuden parissa, sekä tavoittanut tuhansia taiteellisella työllään. Lotta jää mieleen monille hyvin tunteikkaana ja intohimoisena ihmisenä elämää kohtaan.

 

Laajasta repertuaarista on valittavana mm. seuraavat koulutukset ja valmennukset esim. tyhy-päiviin ja  henkilöstön kehittämiseen.

 

VALMENNUKSET:
  - Esiintymisvalmennus
  - Esiintymisjännitys-valmennus
  - Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot
  - Autenttinen ja orgaaninen johtajuus
  - Tragedian Kääntöpiiri (valittavana päivävalmennus & 3h tilaisuus)
  - Ajankäyttö ja stressinhallinta / työhyvinvointi arjessa
  - Sparkling Conflict - vuorovaikutuskoulutus haastaviin tilanteisiin /konfliktinratkaisu-valmennus