PURE

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Pure julkaisi debyyttialbuminsa "Satakybä" 24.11.2023. Levy on kolmen vuoden aikana hiottu kokonaisuus, jossa biitit bängää ja riimit on kirjoitettu terävällä kynällä. Kappaleissa käsitellään elämän kokemuksia, mietteitä ja vaihtelevia tunnetiloja syvistä vesistä vuoren huipulle. Saundimaailma seilaa modernimman- ja vanhemman koulukunnan räpin välillä.

 

Puren erityisosaamista on improvisoitu- eli freestyle-rap. Hän on kyseisen lajin Suomen mestari vuodelta 2016. Keikat pitävät sisällä tätä freestyleä, johon yleisö pääsee vaikuttamaan antamalla minulle IHAN MITÄ TAHANSA aiheita, tavaroita tms. joista räppään siinä hetkessä. Se on siis kuin stand-up:ia, riimeillä! Juuri tuon improvisoidun freestylen sekä kappaleiden helposti mukaansatempaavuuden takia yleisön ei tarvitse olla erityisesti rap-musiikin faneja, vaan huumorintaju ja viihtymisen halu riittää keikasta tykkäämiseen!

 

Keikkakokoonpanoon kuuluu lisäksi tuplaaja joka luo keikkoihin lisäsyvyyttä, kun voidaan esittää improvisoidusti vuorovaikutuksellisia tarinoita, sketsejä ym. hauskoja elementtejä meidän osaamisellamme - räpäten. Heillä on yhdessä takana yli 500 keikkaa ja asiakastyytyväisyys niin ostajan kuin yleisönkin puolesta on ollut puhdas 100%.

 

Pure esiintyy myös aina selvinpäin, joten ei huolta, että "räppärit rellestää".

 

Energinen paketti kaiken kaikkiaan, joka takaa, että live-esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi!