JOULUPUKKI

Joulupukki

 

Perinteinen ja suomalainen Joulupukki ammattitaidolla tapahtumiin ja tilaisuuksiin!


Identtiset Joulupukkikaksoset joilla on kokemusta ammattitaitoisena pukkina olosta jo 25 vuoden ajalta.

Pukeista toinen toimii varhaiskasvatuksen opettajana ja toinen on sosiaali- ja terveysministeriön virkamies. Heillä on vankkaa esiintymis-kokemusta niin musiikin kuin teatterinkin saralta. Joulupukeiksi he ovat rutinoituneet satojen tilaisuuksien myötä, joihin lukeutuvat vierailut niin yrityksissä kuin pääkaupunkiseudun suurimmissa kauppakeskuksissakin. 


Tämä on Suomen laadukkain pukkipalvelu, jossa korostuu Joulupukin perinteinen suomalainen olomuoto. Asusteet on hiottu viimeisen päälle puuhkalakin tupsusta ja partakarvasta aina lapikkaiden pohjalliseen saakka. Asusteet on valmistettu mittatilauksesta ammattitaidolla suomalaisten käsityöläisten toimesta.

Joulupukit tarjoavat lämmintä ja välitöntä vuorovaikutusta lasten ja kaikkien Joulupukista innostuneiden kanssa. Lisäksi Joulupukki ottaa tilan haltuun riippumatta tilaisuuden koosta. Viimeisen päälle hiotut asusteet kruunaavat täydellisen perinteisen suomalaisen Joulupukkikokemuksen!

Tämä palvelu toimii loistavasti juuri identtisten kaksosien johdosta sillä riippumatta pukista, niin paikalla on aina "sama aito" Joulupukki. Myös yhteisesiintymiset ovat mahdollisia aikuisien jouluisissa tilaisuuksissa.

 

Joulupukit voivat osallistua virtuaalitapahtumiin ja etäpalavereihin ja heiltä on myös mahdollisuus tilata uniikkeja videotervehdyksiä lapsille ja lapsenmielisille.