OLIVIA ROUGE BURLESKI

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Laadukasta burleskitaidetta jo vuodesta 2008

Olivia Rouge on ammattimainen burleskiesiintyjä Tampereelta, joka on aloittanut uransa jo vuonna 2008, ollen näin yksi suosituimmista pitkän linjan esiintyjistä. Lisäksi hän on arvostettu tapahtumatuottaja ja inspiroiva ohjaaja. Olivia tunnetaan hurmaavasta persoonastaan, luomukurveistaan sekä viettelevästä katseestaan.

 

Olivia Rouge esiintyjänä on oikea multitalentti ja pystyy muuntautumaan esityksissään laidasta laitaan, aina tuoden lavalle jotain uutta ja yllättävää. Hänen repertuaaristaan löytyy niin klassisia spektaakkeleita höyhenillä ja kristalleilla kuorrutettuna, mutta myös modernimpaa näkemystä burleskista esimerkiksi Minni Hiiren muodossa. Olivian esityksistä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun ja yleisö ei pety koskaan!

Olivia keikkailee sekä yksin että myös ns. räätälöity "kokoillan show" onnistuu useamman burleskitaiteilijan voimin.

 

Lisäksi Olivia Rougelta on mahdollisuus tilata burleskiopetusta; räätälöityä koulutusta joka toimii myös erinomaisena tyhy-päivän sisältönä.  

 

Olivia Rouge on arvostettu burleskiopettaja ja mentori. Opettajana Olivia on hyvin kannustava, humoristinen ja inspiroiva. Burleskiesiintyminen on hyvin voimaannuttava ja vapauttava tapa ilmaista itseään.