Mentaalitaikuri Korkatti - Psykologinen taikuri

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Mentaalitaikuri Korkatti sekoittaa palkitussa taikuudessa yhteen klassista silmänkääntöä ja modernia mentalismia tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny. Psykologinen taikuus tarjoaakin aidosti mieleenpainuvaa ohjelmaa, joka rikkoo perinteiset mielikuvat taikureista.
 


Ohjelmatarjonnasta löytyy mysteeriviihdettä niin suurille estradeille kuin intiimeihin auditorio-ympäristöihin. Lavashown ja kiertelevän lähitaikuuden lisäksi Mentaalitaikuri Korkatilta saa juontopalveluita asiakkaille, jotka etsivät tapahtumaansa kokonaisvaltaisempaa palvelua.
 
Mentaalitaikuri Korkatti - Psykologinen taikuri
 
 
Mentaalitaikuri Korkatti on velhomaailman villi kortti, joka ei pelkää rikkoa perinteisiä mielikuvia taikureista. Hänen taikuudessaan sekoittuukin klassinen silmänkääntö ja moderni mentalismi tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny.
 
Vuosien aikana Korkatti on voittanut useita Suomen mestaruuksia taikuuden saralla ja noussut vakiokasvoksi suomalaisen yritysmaailman keskuudessa.
 
Korkatti tarjoaa tapahtumaasi maailmanluokan mysteeriviihdettä, joka todennettavasti vastaa asiakkaiden korkeitakin odotuksia – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.
 
 
OHJELMISTO
 
MENTALMAGIC - SHOW
 
Mentalmagic -show on Korkatin kruununjalokivi, johon hän valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita taikurille on vastaan tullut. Esitys ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämä kaikki toteutuu hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.
 
Esityksen keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tilaisuuden kuin tilaisuuden ilmapiirin.
 
 Kesto: n. 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan
 
 
 
KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI
 
Käsi ylös, kuka on joskus halunnut tavata taikurin? Useimmille suomalaisille taikurin kohtaaminen livenä on yhä uusi ja jännittävä tilanne, jota on hartaasti toivottu.
 
Kiertelyssä mentaalitaikuri liikkuu tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan. Palautteissa usein korostuu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa
 
Kesto: 1 - 3 tuntia sopimuksen mukaan

 

TAIKOVA JUONTAJA
 
Kaipaatko tilaisuuteesi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin? Juontaja on myös avainasemassa, kun puhutaan tilaisuuden yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta.
 
 Korkatti ei ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan ennen kaikkea hyvä tyyppi, jonka kanssa ihmiset viihtyvät. Lisäksi taikurin on mahdollista istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja.
 
 Kesto: Sopimuksen mukaan