ISARA

Isara

Isara on 3-henkinen irkku/skottimusiikkin erikoistunut suom/engl. ryhmä. Vallaton, karismaattinen ja iloinen kokoonpano, joka soittaa hyvin monipuolisen kattauksen musiikkia folklaulelmista juomalauluihin, folkrockiin, perinteisiä reelejä ja jigejä unohtamatta.
 
Yhtye yllättää folkin lisäksi myös irkkuhenkisillä tulkinoilla tämän päivän skotti/irkku/brittimusiikista. Myös tuotantoa Amerikan irlantilaisilta sekä Australiasta kuullaan.
 

Humoristinen ja sopivasti flirttaileva kolmikko valloittaa yleisönsä poikkeuksetta rennolla iloisella aitoudella, hyvällä huumorilla ja kommunikoinnilla yleisön kanssa. Soittimina kuullaan useita irkkuhuiluja, harppua, irlantlaista bodhran-rumpua, viuluja, mandoliinia, huuliharppua ja kitaraa. Solistina toimii Jari. Liv Teiksala tuo skottivaatteineen Isaraan nais-bodhran-rummun soittajan Rickin muutettua Skotlantiin. Jukka keskittyy kokoonpanossa viuluihin ja mandoliineihin.


Takuuvarmaa viihdettä ravintoloihin, firmajulhiin, erityisiin keskiaika/ taru/historia-teemajuhliin! Myös vanhaa taruhenkistä gaelin kieltä tarjotaan keikoilla.


Isara nimellä löytyy Youtubessa mm. musiikkivideo Highland Queen Isara sekä lukuisia tapahtumakuvauksia mm. Hämeen keskiaika-festivaaleilta.

Yhtye pystyy tekemään myös laadukkaita virtuaali/stream-keikkoja.