ISARA

Isara

 

Kilttimiehet saapuvat huoneeseen!

Isara on 3-henkinen irkku/skottimusiikkiin erikoistunut suom/engl. ryhmä. Vallaton, karismaattinen ja iloinen kokoonpano, joka soittaa hyvin monipuolisen kattauksen musiikkia folklaulelmista juomalauluihin, folkrockiin, perinteisiä reelejä ja jigejä unohtamatta.

Yhtye yllättää folkin lisäksi myös irkkuhenkisillä tulkinoilla tämän päivän skotti/irkku/brittimusiikista. Myös tuotantoa Amerikan irlantilaisilta sekä Australiasta kuullaan.

Humoristinen ja sopivasti flirttaileva kolmikko valloittaa yleisönsä poikkeuksetta rennolla iloisella aitoudella, hyvällä huumorilla ja kommunikoinnilla yleisön kanssa. Soittimina kuullaan useita irkkuhuiluja, harppua, irlantlaista bodhran-rumpua, viuluja, mandoliinia, huuliharppua ja kitaraa. Solisteina toimivat upeita stemmalaulujakin esittävät Rich ja Jari Jukan keskittyessä viuluihin ja mandoliineihin.

Takuuvarmaa viihdettä ravintoloihin, firmajulhiin, erityisiin keskiaika/ taru/historia-teemajuhliin! Myös vanhaa taruhenkistä gaelin kieltä tarjotaan keikoilla.

Isara nimellä löytyy Youtubessa mm. musiikkivideo Highland Queen Isara sekä lukuisia tapahtumakuvauksia mm. Hämeen keskiaika-festivaaleilta. Ryhmästä löytyy myös bändinimellä Facebook-sivut.

Yhtye pystyy tekemään myös laadukkaita virtuaali/stream-keikkoja.