MANSESTERI

Mansesteri

 

Suomen kuumin hiphop-ryhmä Tampereelta!

Mansesteri julkaisee ehtymättömästi valtavan supersuosion ja huikeita striimimääriä saavia biisejä jatkuvasti. Energistä ja intohimoista räppiä ja hiphoppia laajalla skaalalla aina huumori-pitoisuudesta melankoliaan ja iskeviin rockrap-biiseihin. Tämä kokoonpano iskee 10000 volttia tajuntaan ja saa jengin ihan pähkinöiksi!


Useiden huippuartistien kanssa yhteisbiisejä takonut Mansesteri tunnetaan myös monista lätkäaiheisista biiseistään, eikä vähiten koko maailmaa liikuttaneesta Saravon Pekasta. Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista. Videoilla vilahtelee toinen toistaan kovempia superjulkkiksia ja striimimäärät on aivan huikeita!Mansesteri on keikkaillut mm. JVG:n, Elastisen, Apulannan, Robinin, Petri Nygårdin, Mäkin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin sekä Matti Nykäsen kanssa.

 

Keikkabuukkaus nuorisotapahtumat, opiskelijabileet, yökerhot, ravintolat, yleisötapahtumat, baarit, festarit - tilaa esiintyjä keikalle!