HEAVY METAL REVOLUTION

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Heavy Metal Revolution on todella näyttävä showbändi, joka kuljettaa bilekansan kultaiselle 80-luvulle Hard Rock, Glam Rock ja Heavy Metal-scenen ytimeen!

 
 
Pörrötukat, saksipotkut, spandexit ja sifonkihuivit

viuhuvat, kun kasarihitit kajahtavat raikkaasti ilmoille! Tätä show’ta tehdään tosissaan, mutta ei vakavana. Itseironia, huumori ja parodia ovat vahvasti läsnä – niin esiintymis- maneereissa, spiikeissä, kuin pukeutumisessakin. Kaikesta tästä muodostuu loistava show, jonka todellakin haluat nähdä, kuulla ja ennen kaikkea kokea!
 

Tämä bändi yllättää autenttisuudellaan, näyttäen ja kuulostaen esikuviensa mukaiselta ja fiilis on kuin olisit aidosti nauttimassa Guns ‘n Rosesin keikasta Los Angelesin kuumassa kesäyössä ’89!
 
 Heavy Metal Revolution on takuuvarma bileiden räjäyttäjä jollaista ei Suomesta toista löydy! Nykäise siis aikakone käyntiin ja heitä aivot narikkaan – nyt lähdetään pikakelauksella takaisin 80-luvun parhaimpiin hetkiin!
 
Tämä bändi ei seisoskele stagen nurkassa t-paidat päällä lattiaan tuijotellen,  vaan nämä ”aidot” rocktähdet pukeutuvat näyttävästi 80-luvun glamrock-heavymetal-teemaan ja huiskivat stagella menemään niin että näkyy ja kuuluu!
 

 AC/DC, Bon Jovi, Guns n Roses, Iron Maiden, Mötley Crüe, Scorpions, ynnä muut aikansa superbändit ovat jälleen kovassa suosiossa ja tekevät comabackeja loppuunmyydyille stadioneille, joten Heavy Metal Revolution tulee kuvioihin kuin tilauksesta, juuri oikeaan aikaan!
 

Bändi koostuu jo vuosia bilebändikentillä kiertäneistä muusikoista, joten alan kuviot, käytännöt ja monet keikkapaikat ovat jo tuttuja juttuja. Kokoonpano on siis luotettava ja ammattimainen kumppani hoitamaan asiakkaiden viihdyttäminen.
  
Tämän musiikkigenren fanit ovat tunnetusti tunnetusti kosteaa jengiä, joten juomien myynnissä voi näkyä selkeä piikki tällaisena konsertti-iltana.


 "Rock 'n Roll Forever!" ja ”Death To All But Metal!”.