JOHANNES MALKAMÄKI

Johannes Malkamäki

 

Stand up mentalismia ja lähitaikuutta sekä etäesiintymisiä tyylillä

Johannes Malkamäki on sulava psykologisen taikuuden herrasmies ja on esiintynyt sadoille yrityksille ympäri Suomea.
Mentalismi on modernia ja kiehtovaa taikuutta, jossa temppuillaan ajatuksilla. Mentalistin tempuissa luodaan vaikutelma ajatustenluvusta ja mahdottomista sattumista. Johannes on erikoistunut stand up mentalismiin, jossa temppuihin punotaan mukaan aimo annos huumoria. Johanneksen esityksessä temput tapahtuvat pilke silmä-kulmassa hauskan charmin saattelemana.

Johannes esittää myös lähitaikuutta, jossa hän rantautuu yleisön joukkoon hämäämään juhlaväkeä. Pienemmät seurueet ja pöytäkunnat saavat oman uskomattoman privaatin esityksensä. Lähitaikuudessa Johannes harhauttaa katsojia sekä taikurin sorminäppäryydellä että mentalistin psykologisilla kikoilla.

Usein Johannes tekee ensin lähitaikuutta esimerkiksi ruokailun tai kahvittelun lomassa ja kruunaa esiintymisen stand up mentalismiesitykseen. Ohjelmanumerot toimivat mainiosti myös yksinään. Lähitaikuus toimii erinomaisesti esimerkiksi cocktailtilaisuuksissa.

Johannekselta saa myös tuhdin vuorovaikutteisen esiintymispaketin yritysten ja yhteisöjen etäkokouksiin, -palavereihin ja -tapahtumiin.