EWA KAARELA SWING BAND

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Vuodesta 1996 toiminut monipuolisista muusikoista koostuva jazz-& swingyhtye.

 

Bändi on tullut suomalaiselle yleisölle tutuksi esiintyessään aktiivisesti Suomen tärkeimmissä jazztapahtumissa ja omissa konserteissaan.
Klassinen jazz ja swing ovat yhtyeen halutuinta ydinohjelmistoa.


 
Ewa Kaarela syntyi Puolassa ja opiskeli lyömäsoittajaksi Katowicen konservatoriossa. Ewa muutti ammattimuusikoksi Suomeen vuonna 1974 toimien aluksi Domino trio-yhtyeen rumpalina ja laulusolistina. Laulaja Ewa Kaarelalle on ominaista vahva, ilmaisuvoimainen sekä laajamittainen ääni ja oivallinen vokaalitekniikka. Hänen lavaesiintymisensä on valloittava, räiskyvän voimakas ja intensiivinen. Puolalaisella temperamentillaan hän saa läheisen kosketuksen yleisöön.

 

Ohjelmistoja:

 
EWA KAARELA SWING BAND PLAYS THE BEATLES


on yhtyeen uusin teemakonsertti, jossa kuullaan Beatless-hittejä ja harvemmin kuultuja kappaleita. Jazz-, blues- ja latinsävyisten sovitusten takana ovat Saku Järvinen ja Pertti Hurmalainen.
 


"SWINGIN KLASSIKOITA -IT´S ALLRIGHT WITH ME" KONSERTTI
 
 
TOIVO KÄRJEN - ”THINGS HAPPEN THAT WAY” KONSERTTI


 Kalervo Kärjen kirjoitus levyltä :Things Happen That Way :
 "Toivo Kärjen iskelmiä Ewa Kaarelan loistokkaasti englanniksi laulamina. Sovitukset on tehty jazztyyliin, sovittajina ,Pentti Lasanen, Antti Sarpila, Jedrzej Nowak ja Saku Järvinen.

Mukana on 7 ennen julkaisematonta kappaletta ja 12 aiemmin vain suomeksi esitettyä. Näistä suurin osa on sellaisia, joita Kärki yritti saada kansainvälisille markkinoille 1950-luvun lopulla tässä onnistumatta. Erinomaisesti toteutettu levy on tunnelmiltaan monipuolinen, enimmäkseen rankasti svengaava, mutta myös mietteliäs, optimistinen, traaginenkin.”