LOTTA MARIE - VIULISTI

Lotta Marie on täysin uudenlainen viulisti ja artisti, joka lumoaa upeilla esityksillään!
 


Viulisti Lotta Marie tunnetaan yhtenä Suomen monipuolisimmista viulisteista. Mittavan kansainvälisen uran tehnyt Lotta palasi Suomeen 2018 esiinnyttyään ensin vuosien ajan maailmalla USA:ssa, Irlannissa, Britanniassa ja Euroopassa. Lotta on soittanut yhtenä pääesiintyjänä mm. Women Of Ireland- ja Gaelforce-produktioissa, esiintynyt Irlannin presidentille Michael D Higginsille, Hozierille, Chris De Burghille sekä Sir Rod Stewardille ja esiintynyt Westlifen Shane Filanin kanssa. Lotta on valmistunut Sibelius-Akatemiasta ja Cork School Of Musicista musiikin maisteriksi.
 
Lotta Marie on viimeisen 10 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia, jonka lisäksi hän esiintyy orkestereissa, studiomuusikkona, kiertueilla ja erilaisissa produktioissa. Lotta on todella suosittu esiintyjä yritysten tilaisuuksissa ja hänen sähäkän valovoimainen esiintymisensä takaa sen että tunnelma on jo ensisävelistä asti katossa. Hän on myös hyvin suosittu häämuusikko.
 

Lotta Marie esiintyy myös soolona klubeilla, ravintoloissa, festareilla ym. Hänellä on satojen kappaleiden ohjelmisto poppia, kevyttä musiikkia, rockia, jazzia, ikivihreitä, klassista, elokuvamusiikkia, ysäri-musaa jne. Lotan erikoisuus on irlantilainen musiikki joten voit myös järjestää kunnon Riverdance-shown!
 
Lotta Marie on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen tai tapahtumapaikkaan johon kaivataan tyylikkään korkealaatuista ja huipputason viihdettä. Vuosien työskentely showbisneksessä ympäri maailman on koulinut Lotasta upean esiintyjän ja viihdyttäjän josta huokuu kansainvälinen tyyli, eleganttius ja karisma.
 
 *
 HÄÄT
Upea viulumusiikki on erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan!
Häämusiikin superammattilainen Lotta Marie Violinist taikoo juhlaan upean ja ylellisen tunnelman! Lotta on tehnyt menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut satoja häitä. Voit bongata Lotan myös Unelmahäiden uusimman kauden jaksosta 5!
Lotta soittaa ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset, onnitteluvastaanotolla, illallisen aikana sekä tietysti häätanssin. Lotan ohjelmistoon kuuluu satoja kappaleita klassisesta poppiin, listahitteihin, rockiin, jazziin, elokuvamusiikkiin, anime/videopelit jne.
 
”Lotta on tunteikas tulkitsija joka herättää kappaleet eloon ja luo ympärilleen taianomaista ja käsinkosketeltavan romanttista tunnelmaa.” K & S
 
 *
PAKETIT
2 x 45min taustamusiikkia tai sooloesiintyminen yritys- ja yksityistilaisuuksiin.
Lotta Marie on todella suosittu esiintyjä yritysten tilaisuuksissa. Hänen energinen ja valovoimainen esiintymisensä takaa että tunnelma on jo ensisävelistä asti katossa! Jokainen esiintyminen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lotta hoitaa tyylillä illalliset, gaalat, palkintotilaisuudet, red carpet-tapahtumat, avajaiset, cocktail-tilaisuudet jne.
  Teemoina mm.
  - Tyylikäs kevyt pop ja jazz
  - EDM ja listahitit
  - Rock
  - Irlantilainen musiikki
  - Hienostunut klassinen musiikki
 
Energinen show-numero.
- 5-10min. Vauhdikas show-numero sopii hyvin esityksen loppuun tai yllätysnumeroksi piristämään tapahtumia.

 

Kuvat (c) Juha Jokinen, Pyry Kantonen, Anna Järvenpää, Teemu Andreas, Janne Lehti