JOSE AHONEN

Jose Ahonen

 

vie katsojan mennessään hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.

Jose myös kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Jose on myös Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustajajäsen.

Jose Ahonen tunnetaan työssään mm. mentalistina, joka osallistaa yleisöä vahvasti ja on hauska. Lisäksi repertuaarista löytyy: Juontoja, joiden välissä lyhyitä temppuja tehden tapahtuman kulun mielenkiintoiseksi ja rennoksi, lähitaikuutta yleisön joukossa, koulutuksia ja luentoja ihmisen tulkinnasta, mikroilmeistä, yrityksille kustomoituja keissejä sekä etäesiintymisiä ja -koulutuksia yritysten etäpalaveleihin ja -kokouksiin.