OSKARI PALOMÄKI

Oskari Palomäki

 

Juontaja, moderaattori, käsikirjoittaja

Oskari Palomäki on loistavan tilannetajun ja nopean tilannekomiikan omaksunut innostava juontaja/moderaattori käsikirjoittaja joka saa ihmiset rentoutumaan. Tavaramerkkinä Oskarilla on koko pitkän esiintyjäuran aikana ollut tinkimätön ja tarkka keikkojen taustatoimitus ja yllätyksellinen esiintymistyyli.

Oskari Palomäki on kuin verbaalinen liekinheitin, kuitenkin aina niin että hän tekee nostetta muille. Vahvana sisällöntekijänä hän kykenee sitomaan yhteen niin asiakkaan brändin, esiintyjät kuin yleisönkin.

Oskari tunnetaan lukuisista juontamistaan TV-ohjelmista Kansanhuveista Missikisoihin ja hän on toiminut kahteenkin otteeseen yhtenä jääkiekon MM-kisojen viihdepäälliköistä. Lisäksi Oskari on suunnitellut sisältöä lukuisiin TV-produktioihin ja live-tilaisuuksiin. Palomäellä on suorastaan hengästyttävä kokemus yritystilaisuuksista, joissa hän on hauskuuttanut ja huolehtinut ohjelmistosta jo yli 3000 kertaa.

Oskari on pioneeri alallaan Tv-formaattien luojana ja käsikirjoittajana. Kameralle moderointi onnistuu varmoin ottein ja sisältöä hän pystyy tekemään erinomaisesti. Käsikirjoittajana Oskari Palomäki kykenee kirjoittamaan yrityksistä kevennettyjä historiikkeja, tuoteperheistä kilpailuja ja tarvittaessa vaikkapa lavaohjelmia, joissa esiintyjät tulevat yrityksen sisältä. Yllätyksellisyys ja tilannekomiikka, ne ovat aina Oskarilla mukana.

 

Myös etänä järjestettäviin tilaisuuksiin ja -tapahtumiin.