EMMA JÄNTTI

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Emma Jäntti on esiintymisen moniammattilainen, joka hoitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ammattitaidolla ja energisellä otteella. Emma on juontaja, näyttelijä, kouluttaja/ puhuja, tyhy- ja tyky-valmentaja sekä lastenesiintyjä/-juontaja.

 

TYKY- ja TYHY-OHJELMAT

Emma ohjaa luovia menetelmiä hyödyntäen ideointi-work shoppeja nimellä LUOVEMMAKSI, joka sopii erityisen hyvin esimerkiksi yrityksen toiminnan kehittämisen tueksi. Hän on erityisen perehtynyt työhyvinvointiin ja kestävään työkulttuuriin. Tästä teemasta ponnistava luento esiintyy nimellä KESTÄVÄMMÄKSI. Lisäksi Emmalla on luento nimeltä ONKS PAKKO, joka soveltuu henkilöille, jotka kärsivät kovasta esiintymisjännityksestä. Se on suunnattu erityisesti sellaisille henkilöille, jotka joutuvat esiintymään työssään, vaikka eivät sitä haluaisikaan. Emma toteuttaa myös yhdessä Tuomas Larkovuon kanssa äänirentoutuksia, jonka yhteyteen lisätään virittäviä harjoituksia. Äänirentoutus on todella toimivaksi  todettu TYKY/TYHY-päivän ohjelma! 

 

JUONTAJA 

Emma toimii juontajana monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa.
Näyttelijätaustan ansiosta mukaudun moneksi. Kaikkein omimmillaan hän on tapahtumissa, joissa halutaan luoda lämmintä ja innostavaa tunnelmaa!


 
NÄYTTELIJÄ


Emma on käsikirjoittanut kahdeksan vuoden ikäisestä alkaen teatteria. Hän taikoo mielellään erilaisia hahmoja kuhunkin tilaisuuteen tai kullekin asiakkaalle sopivaksi! Hahmoilla pystyy kivasti värittämään tapahtumaa ja luomaan siitä aidon elämyksen!

 

KREISI LUENNOITSIJA

 

 Kreisi luennoitsija on ohjelmanumero, joka yllättää totaalisesti! Se sopii erinomaisesti kevennykseksi esimerkiksi koulutuspäivään.


Luennoitsija saapuu paikalle jakkutakkiin sonnustautuneena pitämään luentoa, joka voi käsitellä vaikkapa sosiaalisen sidoksisuuden muodostumista yritykseen. Aiheet ovat sisänsä täysin aitoja ja oikeita,  mutta jokin hommassa mättää.

 

Ohjelmanumeron kesto on noin 30 minuuttia.
 
Mitä saat? Elämyksellisen, osallistavan, viihteellisen ja yllättävän
ohjelmanumeron, joka jää takuulla mieleen ja keventää tunnelmaa.

 

SEKOILEVA TARJOILIJA

 

on tilannekomiikkaa parhaimmillaan! Tarjoilija hämmästyttää juhlavieraita hilpeällä olemuksellaan, omituisilla jutuillaan ja epäsopivalla käytöksellään. Vaikka"oma piilopullo" onkin usein mukana hän ei varsinaisesti esitä humalaista. Käytös on kuitenkin sen verran vapaamielistä, että usein osallistujat tuumaavat, että henkilön on pakko olla kännissä.
 
Sekoileva tarjoilija soluttautuu muiden tarjoilijoiden joukkoon tai
pienemmissä tilaisuuksissa, jopa ainoaksi tarjoilijaksi. Hahmo on alkuun melko ”normaali”, jotta juhlaväelle luodaan aito vaikutelma tilanteesta.
Kuitenkin jo alusta pitäen, mukana voi olla ylikorostunutta hilpeyttä tai muuta hiukan normaalista poikkeavaa – vielä tässä kohtaa melko pienieleistä toimintaa. Tilaisuuden aikana toiminta kasvaa aina vaan omituisemmaksi ja lopulta se ”räjähtää käsiin”, jolloin on loppuspektaakkelin, eli paljastuksen aika.
 
Ohjelmanumeroon kuuluu paljon kontaktia ja vuorovaikutusta tapahtuman osallistujien kanssa, jolloin juhlavieraat pääsevät aidosti osaksi tätä suorastaan hulvatonta elämystä! Ohjelma perustuu improvisaationäyttelemiseen ja elää aina tilaisuudenmukaan. Voit  halutessasi toivoa ennakkoon tiettyjen henkilöiden erityistä  huomioimista.
 
Kun tilaisuuteen kaivataan jotain erilaista ja takuulla mieleenpainuvaa, on sekoileva tarjoilija loistava valinta! Ohjelmanumerosta ei pääse nauttimaan vain hetkeksi, vaan siitä puhutaan pitkään juhlien jälkeenkin.