TAMPEREENKIÄLISET UUTISET

Tampereenkiäliset uutiset

 

Radiogaalassa palkittu Vuoden parhaana radio-ohjelmana paikallisradioiden sarjassa!

 

Esitys, joka ei ole stand up:ia eikä perinteistä hahmo-komiikkaa, vaan jotakin niitä yhdistelevää ja niiden väliltä sekä paljon muuta. Sitä on vaikea selittää, se on vain nähtävä ja kuultava.

Ylitä uutiskynnys ja tilaa Tampereenkiäliset uutiset, Hönttä ja Toippari hupiohjelmanumeroksi tilaisuuteesi tai yrityksesi juhliin. Uutisten sisällöstä neuvotellaan tilaajan kanssa joka kerta etukäteen, sillä näille uutismiehille objektiivinen tiedonvälitys ja uutisointi ovat tarvittaessa hyvinkin joustavia käsitteitä, eivätkä he kavahda tuotesijoitteluakaan. Reilun varttitunnin mittainen, armottoman intensiivinen uutistykitys voidaan jakaa myös kahdeksi vajaan kymmenen minuutin setiksi, esitettäviksi esimerkiksi tunnin välein, jos se ohjelmaanne paremmin sopii.

Esiintymispalkkiot sovitaan tapauskohtaisesti, koska mitään ”apteekin hintaa” ei esityksellä voi olla, kun tilaisuudet ovat aina erilaisia ja ennakkotyön määrä vaihtelee. Nämä ovat niitä kuuluisia neuvottelukysymyksiä.

 

Tampereenkiäliset uutiset videokeikalla

Hönttä ja Toippari lukevat virtuaalisesti ihan kuin telkkarissa ainakin yritystenne tai vaikkapa päivänsankarista kertovia uutisia. Uutistenlukijoiden taustalle tulee yrityksenne logo, grafiikkaa tai aiheeseen liittyviä kuvia. Tilaa omat telkkariuutiset Höntältä ja Toipparilta vireolla! Kesto sovittavissa. 

 

Tampereenkiäliset uutiset nyt myös yksityistilaisuuksiin, etäkokouksiin ja -tapahtumiin virtuaalisesti.