JARIE

Jarie

Mies kiltissä!


Ei ole syytä säikähtää, trubaduuri Jarie on toki erikoistunut irlantilaisen ja skotlantilaisen musiikin esittämiseen, mutta tarjoaa tosiasiassa monitasoista trubaduuripalvelua myös housut jalassa! Irkkumusiikissa soivat kauniit balladit kuten myös juomalaulut ja tiukempi folkrock!

Keltti-/taru-/ historiahenkisten sekä irkkubaari -tyylisten settien lisäksi Jarie esittää laajan kirjon maailmanmusiikkia; klassikoina soivat komeasti vaikkapa Billy Joelin Piano Man, tai Jarien idolin Don Mc Leanin American Pie.

Suomalainen musiikki sujuu myös vallan mainiosti, on kyse sitten vaikkapa Hector-tulkinnoista, Irwinin "Maailma on Kaunis"-teoksesta tai tämän päivän laulelmatähtien covertulkinnoista. Myös suomalainen kansanlauluperinne romantiikan ja riiaamisen hengessä on Jarien erityisaluetta.

Musiikki soi kitaran, huuliharpun sekä irlantilaisten huilujen avustuksella.

Jarie tunnetaan herkkänä, monipuolisena ja vahvasti läsnäolevana interaktiivisena esiintyjänä, joka hyödyntää myös improteatteri-kokemusta ja huumoria kommunikoidessaan yleisön kanssa.

"Minulle on mielettömän tärkeää saavuttaa vahvoja tunnelatauksia ja näin haluan jakaa kokemuksen yleisön kanssa, on se sitten herkistelyä tai hulluttelua."

Jarie on myös mainio räätälöimään erikoiskeikkoja yritys- ja
yksityistilaisuuksiin. Hääparit saavat esimerkiksi aina esittää myös toiveita, joihin trubaduuri tekee poikkeuksetta mielenkiintoisia tulkintoja.

Myös ohjelmamusiikkia miksaava Jarie tarjoaa keikoille laadukkaan oman äänentoiston ja kykenee lähettämään  kuvateknisesti laadukkaita stream -keikkoja sekä etäesiintymisiä.