TAIKURI KRISTIAN

Taikuri Kristian

Lastenjuhlat ja taikuri sopivat kuin nenä päähän!

Taikuri Kristian taikoo tapahtumissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Myös lasten taikasynttärit taikashown ja ilmapalloeläinten kera.

 

Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin taikurin apulaisena. Hahmoiksi muotoiltavat pallot ilahduttavat lapsia lähes aina. Taikuri tuo iloa sekä lapsille, että vanhemmille. Vanhemmat saavat vapauden, jota lastenjuhlien keskellä tarvitsevat.

Ohjelman kesto on n. 30 minuuttia

Voit myös tilata ilmapallohahmoja. Pallot vääntyvät taikurin käsissä moniksi hahmoiksi.

Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi isompiin tapahtumiin lasten-esityksen rinnalle. Pallot voi myös taitella valmiiksi ja tuoda suoraan tilaajalle.

 

Taikuri Kristianilta myös etäshow esiintyminen ja mahdollisuus bookata myös aikuisten taikuutta lavashown merkeissä. 

Tällä hetkellä viihteelle on tarvetta enemmän kuin koskaan! Etätaikashow on hyvin helppo ja joustava, sillä katsojat pääsevät seuramaan taikuutta paikasta riippumatta vaikka eripuolilla maailmaa!
Kristianilla on videon kautta tapahtuvasta taikuudesta vuosien kokemus, hän on muunmuuassa voittanut videotaikuuden Sm-kisat ja hänet on palkittu Pohjoismaiden suurimmassa YouTube tapahtumassa Tubeconissa. Kristian on myös lähes kymmenen vuoden ajan pyörittänyt omaa YouTube-kanavaa, jonka sisältö koostuu taikuudesta, tälle kanavalle hän on saanut 30 000 seuraajaa, joten hän tietää mitkä jutut toimivat videoilla ja mitkä ei.

 

Tapahtumat, syntymäpäivät, lastenohjelmat, lastenkutsut, show&diner, etätaikuutta lapsille ja aikuisille.