BILEROCKBÄNDI GIMM€

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Bilerockbändi GIMM€ on autenttiseen rock-ilmaisuun keskittyvä bilebändi, eli biisistä kuin biisistä soitetaan huolellisesti sovitettuja versioita, jotka tekevät kunniaa alkuperäisesityksille.

Biiseissä käytetään mukanaan tekniikan suomia mahdollisuuksia, joka maksavalle yleisölle tarkoittaa erinomaisesti soitettua, laulettua ja mukana laulettavaa tavaraa, joka kertakaikkiaan vaan toimii!


Gimme on käytettävissä kokonaisena bändinä kun tarvitaan kunnon bileet sekä akustisena duona pienempiin tilaisuuksiin.

GIMME on osittain päällekkäinen kokoonpano nosteessa olevan, melodista progerockia soittavan Darkness Is My Canvas -bändin kanssa. Bändin jäsenet ovat tuttuja mm. Erja Lyytisen ja Ben Granfeldin bändeistä, ABBA-, Queen- ja Sting -musikaaleista, Phil Harmonicista ja Gebardista. Bändin kitaristi-laulaja Panu on tuottanut ja äänittänyt mm. Arttu Wiskaria, Eriniä ja Jonnaa (ex. Nylon Beat) ja hän toimii yhteistyössä mm. Grammy-palkitun Nicolas Fournierin kanssa (Linkin Park, Adam Lambert, Muse).. Panu loihtii Gimmelle autenttiset soundit jokaiseen soittamaamme biisiin.
 

Ohjelmistoon on valittu kappaleita, jotka muut bilebändit tapaavat sivuuttaa liian vaikeina toteuttaa! Niinpä yleisön kommentit biisestä on ollut kiitossanoja vilisevää.


 GIMME perustettiin multi-instrumentalisti Panun ja laulaja-kitaristi Peten vastavetona heidän kokemuksiinsa mutkat suoraksi vetäviin bilebändeihin. Aatuksemme on se, että yleisölle tarjotaan hieno kokemus ja siten halua lähteä liikkeelle ravintolaan tai tapahtumaan. Fiiliksestä kaikki lähtee. Jos yleisöllä on hyvä fiilis, myös ravintola tai tapahtuma tekee hyvän myynnin.


 Ohjelmistossa on 150 kappaletta, joista voidaan koota kaksi tai kolme 45 min settiä tilaisuuden mukaan. Ohjelmistoon kuuluu niin megahittejä (Avicii, Weeknd, Metallica, Lil Nas X, Jenni Vartiainen, Happoradio, Dingo), klassikoita (Queen, Radiohead, A-HA, Soundgarden, AC/DC, Green Day) kuin teknisesti vaativia (Muse, Foo Fighters, Iron Maiden, Twenty One Pilots) täydellä tehdastakuulla. Jos olet kuullut kappaleen menevän levyllä tietyllä tavalla – tulet tunnistamaan kappaleen varmasti samaksi ja jengi nauttii.