Etäkeikat - Tilaa esiintyjä virtuaalikeikalle tai ilahduta uniikilla onnittelulla

Ota yhteyttä

Haluatko antaa ystävällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa työkaverillesi ikimuistoiset onnittelut merkkipäivänä? Voit tilata esiintyjiltämme uniikit videotervehdykset minne tahansa Suomeen. 

 

Meiltä löydät myös esiintyjät ja kouluttajat etäpalavereihin esim. Teams- tai Zoom -alustoille.

Onnitteluissamme tai etäesiintymisissä otetaan huomioon henkilö ja tahot, jota haluat ilahduttaa tai huomioida. Ohjelmamyynti.fi-sivustolta tilatut etäkeikat ja videotervehdykset ovat siis aina uniikkeja ja juuri sinun toiveidesi pohjalta suunniteltuja. Tilaa artistit, taikurit, huumoriohjelmistot tai kouluttajat sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella tai pyydä lisätietoja!

Kysy lisää

Räätälöidyt videotervehdykset kaikenlaisiin tapahtumiin

Viettääkö läheisesi syntymäpäiviä? Onko lapsesi valmistujaisjuhlat edessä? Tilaa meiltä videotervehdys, joka jää päivänsankarin mieleen!
Osalla esiintyjistämme on mahdollisuus osallistua yritysten ja yhdistysten etäneuvotteluihin piristämään asiapitoisia tilaisuuksia. Tai haluatko tilata ystäväsi häihin tervehdysvideon hänen suosikkiesiintyjältään? Sekin onnistuu avullamme!


Uniikki videotervehdys on noin 2–5 minuutin kestoinen, artistin itsensä kuvaama video. Sen sisältö räätälöidään tilauksen mukaan. Video voidaan toimittaa esimerkiksi WhatsApp-tiedostona tilaajan käyttöön.

Esiintyjätiedustelu onnitteluvideoon

Kerro, minkälaista esiintyjää olet hakemassa ja mihin:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse